ETS 2 FPS nasıl sabitlenir?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
ETS 2'de FPS sabitlemek istiyorum. V-Sync açık olsa da 2000'lere kadar çıkıyor lobide. Ekran kartında coil whine diye sorun var başımı ağırtıyor.

Kullandığın ekran kartının yazılımı üzerinden FPS kısıtlama ayarı olabilir. Ben AMD Adrenalin üzerinden V-sync haricinde ilave olarak Radeon Chill açıyordum. Oyun ekrandayken her halükarda FPS sınırlıyor. Buna rağmen Alt+Tab yapıldığında her iki sınırlama da çalışmıyor ve yine coil whine başlıyor. Bir de henüz denemediğim bir başka yol olarak MSI Afterburner ile birllikte kurulan RivaTuner Statistics Server programı üzerinden de sınır koyulabilir.

AMD FreeSync'yi etkin yapınca olur mu? Bir de sadece ETS 2 için istiyorum şu an ETS 2'ye girdim FreeSync var.

Chill'i açarsam bazı ayarlar kapanıyor.

AMD FreeSync'yi etkin yapınca olur mu? Bir de sadece ETS 2 için istiyorum şu an ETS 2'ye girdim FreeSync var.

Chill'i açarsam bazı ayarlar kapanıyor.
Freesync FPS kısıtlamaz. Chill karşılığındaki diğer özelliklerden feragat etmek istemiyorsan bir de hedef kare hızı diye bir şey vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca oyun özelinde ayar yapılabilir. Yine olmazsa son çare RTSS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…