Berutq Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Hocamlar merhaba, G29 vitessiz aldım ama ETS 2'de debriyajlı oynamak istiyorum, nasıl oynayabilirim?
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 22 Ağustos 2024 #2 Berutq dedi: Hocamlar merhaba, G29 vitessiz aldım ama ETS 2'de debriyajlı oynamak istiyorum, nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şey nasıl oluyor bilmiyorum ama vitesi direksiyonun arkasındaki shiflere atayabilirsin. Artı 0 Eksi
Berutq dedi: Hocamlar merhaba, G29 vitessiz aldım ama ETS 2'de debriyajlı oynamak istiyorum, nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şey nasıl oluyor bilmiyorum ama vitesi direksiyonun arkasındaki shiflere atayabilirsin.
KS KS Berutq Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 Linux Aliskanligi dedi: Bahsettiğiniz şey nasıl oluyor bilmiyorum ama vitesi direksiyonun arkasındaki shiflere atayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok onu bahsetmiyorum zaten oradan atıyorum ama oradan atarken debriyaja da basmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Linux Aliskanligi dedi: Bahsettiğiniz şey nasıl oluyor bilmiyorum ama vitesi direksiyonun arkasındaki shiflere atayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok onu bahsetmiyorum zaten oradan atıyorum ama oradan atarken debriyaja da basmak istiyorum.