A alperen58_0 Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Cümleten selamünaleyküm, Her zamanki gibi ETS 2'ye girdim tırı çalıştırdım lakin G29 vitesi çalışmıyor. Debriyaj çalışıyor sorun viteste sanırım. Yardimci olursanız sevinirim.
Cümleten selamünaleyküm, Her zamanki gibi ETS 2'ye girdim tırı çalıştırdım lakin G29 vitesi çalışmıyor. Debriyaj çalışıyor sorun viteste sanırım. Yardimci olursanız sevinirim.
6 624462 Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 472 Çözümler 4 30 Haziran 2024 #2 alperen58_0 dedi: Cümleten selamünaleyküm, Her zamanki gibi ETS 2'ye girdim tırı çalıştırdım lakin G29 vitesi çalışmıyor. Debriyaj çalışıyor sorun viteste sanırım. Yardimci olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. Bağlantıları söküp takıp oyun ayarlarından kontrolleri sıfırlamayı denediniz mi?
alperen58_0 dedi: Cümleten selamünaleyküm, Her zamanki gibi ETS 2'ye girdim tırı çalıştırdım lakin G29 vitesi çalışmıyor. Debriyaj çalışıyor sorun viteste sanırım. Yardimci olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. Bağlantıları söküp takıp oyun ayarlarından kontrolleri sıfırlamayı denediniz mi?
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 30 Haziran 2024 #3 alperen58_0 dedi: Cümleten selamünaleyküm, her zamanki gibi ETS 2'ye girdim tırı çalıştırdım lakin G29 vitesi çalışmıyor. Debriyaj çalışıyor sorun viteste sanırım. Yardimci olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aleykümselam USB çıkışları ve sürücüleri kontrol edin.
alperen58_0 dedi: Cümleten selamünaleyküm, her zamanki gibi ETS 2'ye girdim tırı çalıştırdım lakin G29 vitesi çalışmıyor. Debriyaj çalışıyor sorun viteste sanırım. Yardimci olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aleykümselam USB çıkışları ve sürücüleri kontrol edin.
A alperen58_0 Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Aleykümselam USB çıkışları ve sürücüleri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri nasıl kontrol ederim 624462 dedi: Aleyküm Selam. Bağlantıları söküp takıp oyun ayarlarından kontrolleri sıfırlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağlantıları söküp taktım evet lakin bir gelişme yok malesef
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Aleykümselam USB çıkışları ve sürücüleri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri nasıl kontrol ederim 624462 dedi: Aleyküm Selam. Bağlantıları söküp takıp oyun ayarlarından kontrolleri sıfırlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağlantıları söküp taktım evet lakin bir gelişme yok malesef