Çözüldü ETS 2 garaj introsunu kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Euro Truck Simulator'de her garaj yükselttikten sonra garajı uçan kamera ile gösteriyor. Bende de 235 tane boş garaj olunca baya bir sıkıcı bir durum oldu. Garaj yükselttikten sonra garajı gösteren ara sahne ya da videoyu göstermesin istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eski konu ama cevapsız kalmasın diye yazayım. Seçenekler menüsüne girip oynanış'ı seçin. Oyun ayarları başlığı altında ara sahneleri göster seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın.
Eski konu ama cevapsız kalmasın diye yazayım. Seçenekler menüsüne girip oynanış'ı seçin. Oyun ayarları başlığı altında ara sahneleri göster seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın.

Çözüm

Sağ olasın. Ben oyunu oynamayı bıraktım. Bir ara yeniden başlamayı düşünüyorum o zaman işime yarar.

4 yıl sonra arkadaşın işine bayağı yarar diye düşünüyorum
Bu arkadaşın işine yaramasa bile benim gibi bu ayarı arayıp bulamayanlara rehberlik edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…