ETS 2 gerçekçi mod önerisi

Croxy1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor

ASUS DUAL GeForce RTX 4060 WHITE OC 8GB GDDR6 128Bit

XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16

Asus Prime B450M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX
Euro Truck Simulator 2 oyunu için bir kariyer yapıyorum ama modsuz çok sıkıcı önerebileceğiniz gerçekçi modlar var mıdır?

Euro Truck Simulator 2 oyunu için bir kariyer yapıyorum ama modsuz çok sıkıcı önerebileceğiniz gerçekçi modlar var mıdır?

Oynanış modu istiyorsan fizik modu yeniden ışıklandırma tarzı modlar kurabilirsin.

Bende bu oyunu oynamak istiyorum ama çok dandik gözüküyor. Konu hakkında bilgisi olan harbiden bir şeyler söylerse iyi olur. Grafik modları falan olur arkadaşın söylediklerine ek olarak.

Bende bu oyunu oynamak istiyorum ama çok dandik gözüküyor. Konu hakkında bilgisi olan harbiden bir şeyler söylerse iyi olur. Grafik modları falan olur arkadaşın söylediklerine ek olarak.

Hocam söylediğinizin tersine piyasada tek el olmasına rağmen ufak tefek güncellemeler bile büyük ilgi uyandırıyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Hocam söylediğinizin tersine piyasada tek el olmasına rağmen ufak tefek güncellemeler bile büyük ilgi uyandırıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Var mı günümüz grafiklerine yakın olabilecek seviyede mod veya modlar? herhangi rehber kanalıda olabilir.

Oyunun kendi grafikleri ile fizikleri gerçekten dandik, eski araçların sesleri için de aynısı geçerli, yeni araçlar o kadar da kötü değil yalan yok.

Oynanış olarak kişiden kişiye değişir fakat şahsen ben oyunun ağır bi' havası olmasını seviyorum. ReShade, oyunu eski gösterecek grafik modları vs. kullanıyorum bunun için.

Konuyla alakalı blogumu bırakayım, belki incelersin.

Hepinize teşekkürler bakacağım modlara önerdiklerimi yazarım.

İçlerinden araç modlarını ses modlarını ve jant modunu çok sevdim. Ayrıca iç mekan aksesuarlarınıda kullanıyorum onu da önerebilirim.

Ayrıca grafik isteyenler içinde reshader kurmalarını öneririm internet sitelerinden kurulumlarını bulabilirsiniz oyununuzu çok gerçekçi yapıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…