4 492458 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 795 Makaleler 3 Çözümler 8 28 Nisan 2023 #11 solstafir dedi: Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, Online oyun zaten sevmiyorum. Eve geldikten sonra ETS 2, FH4 tarzı oyunları oynamak için ucuz gamepad alınır mı? Alınır derseniz de öneri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Belki alışırsanız ve eğer gamepad titreşimli ise ETS 2 de sarabilir ayrıca FH4 için de uygun.
solstafir dedi: Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, Online oyun zaten sevmiyorum. Eve geldikten sonra ETS 2, FH4 tarzı oyunları oynamak için ucuz gamepad alınır mı? Alınır derseniz de öneri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Belki alışırsanız ve eğer gamepad titreşimli ise ETS 2 de sarabilir ayrıca FH4 için de uygun.
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #12 298784 dedi: Fare ile oynamayan anlamaz hocam. Direksiyon seti gibi his veriyor maşallah. Genişletmek için tıkla... Fare ile oynamadım ama dizüstü PC vardı bende onun clickpadiyle oynuyordum. Gerçekten harika hissettiriyor insanı.
298784 dedi: Fare ile oynamayan anlamaz hocam. Direksiyon seti gibi his veriyor maşallah. Genişletmek için tıkla... Fare ile oynamadım ama dizüstü PC vardı bende onun clickpadiyle oynuyordum. Gerçekten harika hissettiriyor insanı.
E Emteess Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 22 Yer Muğla Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix g16 3110 Cinsiyet Erkek Meslek Enerji Sistemleri Mühendisi 28 Nisan 2023 #13 Gamepad yerine mouse ile oyna sol tık 'gaz' , sağ tık 'fren' mouse tekerleğine de retarder ayarını ata öyle gayet keyifle oynarsın.
Gamepad yerine mouse ile oyna sol tık 'gaz' , sağ tık 'fren' mouse tekerleğine de retarder ayarını ata öyle gayet keyifle oynarsın.
solstafir Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #14 Emteess dedi: Gamepad yerine mouse ile oyna sol tık 'gaz' , sağ tık 'fren' mouse tekerleğine de retarder ayarını ata öyle gayet keyifle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Onu assetto corsada denedim de benlik değil hocam pek F310 aldım teşekkürler herkese
Emteess dedi: Gamepad yerine mouse ile oyna sol tık 'gaz' , sağ tık 'fren' mouse tekerleğine de retarder ayarını ata öyle gayet keyifle oynarsın. Genişletmek için tıkla... Onu assetto corsada denedim de benlik değil hocam pek F310 aldım teşekkürler herkese