C Compusa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Gökyüzü pembe normal değil nasıl düzeltebilirim?
efeguney1 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 8100 - GT1030 - 8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #2 Hocam bende direksiyon ve camlar pembe gözüküyordu. Ve modlarla çakıştığını fark ettim ve durumu düzelttim çakışan modu bularak. Modlarınızı kontrol edin derim. Artı 0 Eksi
Hocam bende direksiyon ve camlar pembe gözüküyordu. Ve modlarla çakıştığını fark ettim ve durumu düzelttim çakışan modu bularak. Modlarınızı kontrol edin derim.
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #3 Compusa dedi: Gökyüzü pembe normal değil nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Modlar çakışıyor muhtemelen. Modları kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Compusa dedi: Gökyüzü pembe normal değil nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Modlar çakışıyor muhtemelen. Modları kapatıp deneyin.