ETS 2 hangi harita DLC'si alınmalı?

YLN

Decapat
Yer
Oslo, Norway
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bir DLC alacağım yaz indirimleri başladığı için, sizce hangi harita DLC'sini almalıyım (doğal güzellik olarak)? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bugün bir DLC alacağım yaz indirimleri başladığı için, sizce hangi harita DLC'sini almalıyım (doğal güzellik olarak)? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bütçe?

Hocam bir tane alacağım ve West balkansı almayacağım zaten bütcenin ne odluğu ortaya çıkıyor 3.69 dolar.

Hocam peki beyond the baltic sea alınabilir mi?

Beyond the baltic sea bana çok kötü geliyor. Zevk meselesi.

İfadeler: YLN
Hocam bir tane alacağım ve West balkansı almayacağım zaten bütcenin ne odluğu ortaya çıkıyor 3.69 dolar.

Hocam peki beyond the baltic sea alınabilir mi?

Uzun zamandır oynamadım ama Finlandiya vs eklenmişti sanırım. West balkan aldım hiç sevemedim ben. Norveç falan görmek kır bayır sarıyor biraz.

Uygunsa alınabilir hocam. Belli müddet sonra zaten harita kesmiyor bence en son West balkan alın. Diğerleri keyfinize kalmış. Fransa İtalya, İspanya falan var mı sizde? Onlar da iyiydi. Özellikle İspanya dipgaz yaptığımı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…