ETS 2 hangi harita DLC'si alınmalı?

Hocam bende şu an hiçbir DLC yok.

Hocam goıng east! Önerir misiniz?
Normal haritadan çok farkı yok yollarının.
Peki beyond the baltic sea alınabilir mi?
Tek bir seçim yapacaksanız İtalya, Fransa veya İskandinavya DLC'leri arasından yapın. Diğerlerinin yol bağlantıları için birden fazla harita DLC'si almak gerekiyor.

Normal haritadan çok farkı yok yollarının.

Tek bir seçim yapacaksanız İtalya, Fransa veya iskandinavya DLC'leri arasından yapın. Diğerlerinin yol bağlantıları için birden fazla harita DLC'si almak gerekiyor.

Hocam diyelim ki Iberia DLC'si alacağım yol bağlantısı olmadığı için alamıyor muyum?

Hocam diyelim ki Iberia DLC'si alacağım yol bağlantısı olmadığı için alamıyor muyum?
Alabilirsiniz fakat dediğim gibi yol üzerinden sürerek İspanya'ya geçebilmeniz için Fransa DLC'si gerekiyor.

Hızlı yolculuk yaparak veya garaj satın alarak geçebilirsiniz tabii, zevki çıkmaz diye ben olsam belirttiğim üç haritadan birini alırdım.

Evet bu kısmı unuttum ben. Bir de o sorun vardı.

Bu nasıl olur bilmiyorum ama büyük ihtimalle sadece İngiltere üzerinden aktarım yaparsınız.

Bu nasıl olur bilmiyorum ama büyük ihtimalle sadece İngiltere üzerinden aktarım yaparsınız.

Teşekkürler.

Hocamlar peki DLC'yi aldıktan sonra oyunu temporary 1.49 da oynamam lazım yoksa 1.50'ye mi güncellemem lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…