Eğer sistemin DirectX 11’i destekliyorsa, "Launch with DirectX11 (64-bit)" seçeneğini kullanmanı öneririm. Bu, hem performans hem de grafik kalitesi açısından genellikle en iyi sonucu verir.
Eğer sistemin DirectX 11'i destekliyorsa, "launch with DirectX11 (64-bit)" seçeneğini kullanmanı öneririm. Bu, hem performans hem de grafik kalitesi açısından genellikle en iyi sonucu verir.
Bende karşıdan gelen araçların detayları hep sonradan yükleniyor. Oyunu masaüstü kısa yolundan çalıştırıyorum. Grafikler hazır yüksek ayarlarda oynuyorum. Ekran kartım RX6600. çözümü biliyor musunuz?
Eğer sistemin DirectX 11’i destekliyorsa, "Launch with DirectX11 (64-bit)" seçeneğini kullanmanı öneririm. Bu, hem performans hem de grafik kalitesi açısından genellikle en iyi sonucu verir.
Windows tuşu + R tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini aç.
dxdiag yaz ve Enter tuşuna bas.
Açılan pencerede, "Sistem" sekmesinde, "DirectX Sürümü" kısmını bul. Burada yüklü olan DirectX sürümünü göreceksin. Eğer DirectX 11 veya üzeri yazıyorsa, sistemin DirectX 11’i destekliyor.
Windows tuşu + R tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini aç.
dxdiag yaz ve Enter tuşuna bas.
Açılan pencerede, "Sistem" sekmesinde, "DirectX Sürümü" kısmını bul. Burada yüklü olan DirectX sürümünü göreceksin. Eğer DirectX 11 veya üzeri yazıyorsa, sistemin DirectX 11’i destekliyor.