talha.a Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 290 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Evet başlıktaki gibi internette bazı kişilerin Türkiye haritasını konvoyda kullandığını gördüm ben beceremedim biraz araştırdım DLC olarak falan tanıtıyorlarmış galiba o nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Evet başlıktaki gibi internette bazı kişilerin Türkiye haritasını konvoyda kullandığını gördüm ben beceremedim biraz araştırdım DLC olarak falan tanıtıyorlarmış galiba o nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 1 Temmuz 2024 #2 Onu yapabilmen için DLC'lerin tüm herkeste olması lazım yoksa olmaz.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 DLC'leri cracklemek olarak geçiyor olması lazım. Crack kategorisine destek olmadığı için dosyayı paylaşamam sanırım.
DLC'leri cracklemek olarak geçiyor olması lazım. Crack kategorisine destek olmadığı için dosyayı paylaşamam sanırım.
talha.a Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 290 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 Klaizee dedi: DLC'leri cracklemek olarak geçiyor olması lazım. Crack kategorisine destek olmadığı için dosyayı paylaşamam sanırım. Genişletmek için tıkla... DMN dedi: Onu yapabilmen için DLC'lerin tüm herkeste olması lazım yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... Öbür giren arkadaşımda yükler DLC'yi sorun olmaz yapılışını becerirsem orası kolay zaten.
Klaizee dedi: DLC'leri cracklemek olarak geçiyor olması lazım. Crack kategorisine destek olmadığı için dosyayı paylaşamam sanırım. Genişletmek için tıkla... DMN dedi: Onu yapabilmen için DLC'lerin tüm herkeste olması lazım yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... Öbür giren arkadaşımda yükler DLC'yi sorun olmaz yapılışını becerirsem orası kolay zaten.