Taha Taşkın Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 7 13 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, ETS 2 oyunum açılıyor ama sür butonuna bastığım zaman siyah ekran gelip kapanıyor. Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.
Merhabalar, ETS 2 oyunum açılıyor ama sür butonuna bastığım zaman siyah ekran gelip kapanıyor. Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #21 Samotne Ciasteczka dedi: Hocam yapsa bile olmayacak, tecrübeyle sabit. 1.35'e downgrade yapmalı. Sizin yardımınızı baltalamak istemiyorum, yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... İlk başta o yüzden sadece eski sürüme geçmesini önerdim zaten. Maksat içinde kalmasın, denesin. Eski sürüme geçmesi DirectX kurulumundan daha uzun sürüyor neticede. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Hocam yapsa bile olmayacak, tecrübeyle sabit. 1.35'e downgrade yapmalı. Sizin yardımınızı baltalamak istemiyorum, yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... İlk başta o yüzden sadece eski sürüme geçmesini önerdim zaten. Maksat içinde kalmasın, denesin. Eski sürüme geçmesi DirectX kurulumundan daha uzun sürüyor neticede.