ANGARA MESSI Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 378 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #2 Dosya doğrulaması yapın ve Steam'i yönetici olarak açıp deneyin. Artı 0 Eksi
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 31 Ocak 2021 #4 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M MAHMUTKARACA66 Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 301517 dedi: 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... oyun orjinal ve programlar tam yüklü . Hata raporunu oluşturdum , buraya nasıl atabilirim ? 301517 dedi: 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ANGARA MESSI dedi: Dosya doğrulaması yapın ve Steam'i yönetici olarak açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim lakin olmadı . 301517 dedi: 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... senden cevap bekliyorum inşallah . Son düzenleme: 31 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
301517 dedi: 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... oyun orjinal ve programlar tam yüklü . Hata raporunu oluşturdum , buraya nasıl atabilirim ? 301517 dedi: 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ANGARA MESSI dedi: Dosya doğrulaması yapın ve Steam'i yönetici olarak açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim lakin olmadı . 301517 dedi: 1) Orijinal mi? 2) DirectX, Visual c++ vb. programlar yüklü mü? Ha bir de hata raporu oluşturun. Ve buraya atın. Sürprizbozan: Böyle Yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... senden cevap bekliyorum inşallah .