Oyuna girip 5-10 dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor neden olduğu hakkında bir bilgim yok ayrıca bu sorun ısınma kaynaklı vesaire değil çünkü Battlefield 2042 oynarken oyun kapanmıyor bu sorun sadece ETS 2 oyununda oluyor.
Hayır değil ayrıca dosya doğrulaması yaptım oyunu sildim yükledim olmadı başlatma seçeneklerini OpenGL falan denedim yine olmadı sorun nerede hala çözemedim
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
Daha iyi anlamak için temizleyip tekrar deneyin. Ve buraya hatanın fotoğrafını atın. Büyük ihtimalle driver sorunu var. Her şeyden önce DDU ile sürücüleri silip baştan kurun.
Daha iyi anlamak için temizleyip tekrar deneyin. Ve buraya hatanın fotoğrafını atın. Büyük ihtimalle driver sorunu var. Her şeyden önce DDU ile sürücüleri silip baştan kurun.
Temizledim ve tekrar denedim aynı hatayı veriyor ayrıca yeni ekran kartı sürücüsü çıkmış DDU ile silip tekrar yükledim ve tekrar oyuna girip denediğim zaman tekrar atıyor ama oyunu OpenGL ile başlattığım zaman atmıyor sadece Dx11 ile çalıştığı zaman atıyor
Temizledim ve tekrar denedim aynı hatayı veriyor ayrıca yeni ekran kartı sürücüsü çıkmış DDU ile silip tekrar yükledim ve tekrar oyuna girip denediğim zaman tekrar atıyor ama oyunu OpenGL ile başlattığım zaman atmıyor sadece DX11 ile çalıştığı zaman atıyor.