Çözüldü ETS 2 herhangi bir mod bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Froza

Hectopat
Herkese selam direkt konuya giriş yapıyorum 2 3 hafta öncesine kadar sorunsuz oynadığım ETS 2'de modlar hakkında bir sorun çıktı karşıma oyun C: Diskinde kurulu ve mod dosyasıda C: Diskinde internetten herhangi bir X mod indiriyorum ve bu mod dosyasının içinde atıyorum attığım mod dosyasının dizini su şekil.
Bu bilgisayar > yerel disk C: > OneDrive > belgeler > Euro Truck Simulator 2 > mod > dizin bu şekilde indirdiğim X modu attıktan sonra oyuna girdiğim vakit modları yönet paneline giriş yaptığımda herhangi bir mod bulunamadı sorunuyla karşılaşıyorum oysaki modu attım en son yaptıklarımı anlatayım belki onlardan kaynaklıdır en son world of trucksa giriş yapmıştım onun haricinde sadece C: Diskindeki fazlalıkları D: Ye atmıştım yukarıdağa belirtiğim dizini klonladı ama sorun ondandır diye sildim çoktan bunun haricinde artık bilmiyorum oyun sürümümde 1.48 sorun nedir daha önce başına gelen var mı nasıl çözdü ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirm sağlacakla kalın.

Çözüm
‘Bu bilgisayarı' açıp sol taraftan Belgeler'e girip atmayı deneyin.
RAR dosyası atıyorsanız, RAR'ın içinden .SCS uzantılı dosyayı atın Mod klasörüne.

Sol tarafta eklediğim resimdeki gördüğünüz gibi benim sabitlemiş olduğum belgeler var bu yine aynı dosya uzantısında gidiyor onun için işe yaramayacaktır .SCS uzantılarına da dikkat ediyorum ama nafile.

RAR dosyası atıyorsanız, RAR'ın içinden .SCS uzantılı dosyayı atın Mod klasörüne.

Des.p bey çok teşekkür ediyorum sizin yazdığınız mesajdan sonra bir takım beynimde kıvılcımlar oluştu ve sağ tarafa sağ tık yapıp tüm dosyaları göster deyince ikinci bir belgeler klasörü ile karşılaştım ve modları içine attığımda çalıştığını gördüm. İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum hoşça kalın.
‘Bu bilgisayarı’ açıp sol taraftan Belgeler’e girip atmayı deneyin.
RAR dosyası atıyorsanız, RAR’ın içinden .SCS uzantılı dosyayı atın Mod klasörüne.

Sol tarafta eklediğim resimdeki gördüğünüz gibi benim sabitlemiş olduğum belgeler var bu yine aynı dosya uzantısında gidiyor onun için işe yaramayacaktır .SCS uzantılarına da dikkat ediyorum ama nafile.

Des.p bey çok teşekkür ediyorum sizin yazdığınız mesajdan sonra bir takım beynimde kıvılcımlar oluştu ve sağ tarafa sağ tık yapıp tüm dosyaları göster deyince ikinci bir belgeler klasörü ile karşılaştım ve modları içine attığımda çalıştığını gördüm. İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum hoşça kalın.

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-04_151722284.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…