Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Mart 2021 #21 Silinen üye dedi: Baktım kapalı hocam. Tekrar bakayım. Genişletmek için tıkla... TruckersMP'de oynuyorsan bazı sunucularda zaten hız sınırı mevcut çıkamazsınız.
Silinen üye dedi: Baktım kapalı hocam. Tekrar bakayım. Genişletmek için tıkla... TruckersMP'de oynuyorsan bazı sunucularda zaten hız sınırı mevcut çıkamazsınız.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.787 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #22 Samotne Ciasteczka dedi: Motor en fazla 750 bg oluyor zaten. Motor, şanzıman ve tekerlekleri tam yap yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz tır hangi çekiç galerisinde bulunuyor. Hangi şehirde bulunuyor ? Jotariel dedi: TruckersMP'de oynuyorsan bazı sunucularda zaten hız sınırı mevcut çıkamazsınız. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorum. Tekrar bakarım hocam.
Samotne Ciasteczka dedi: Motor en fazla 750 bg oluyor zaten. Motor, şanzıman ve tekerlekleri tam yap yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz tır hangi çekiç galerisinde bulunuyor. Hangi şehirde bulunuyor ? Jotariel dedi: TruckersMP'de oynuyorsan bazı sunucularda zaten hız sınırı mevcut çıkamazsınız. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorum. Tekrar bakarım hocam.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 3 Mart 2021 #23 Silinen üye dedi: Hocam dediğiniz tır hangi çekiç galerisinde bulunuyor. Hangi şehirde bulunuyor ? Genişletmek için tıkla... Osnabrück'te vardı, ilk hatırladığım galeri orada var.
Silinen üye dedi: Hocam dediğiniz tır hangi çekiç galerisinde bulunuyor. Hangi şehirde bulunuyor ? Genişletmek için tıkla... Osnabrück'te vardı, ilk hatırladığım galeri orada var.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Mart 2021 #24 Silinen üye dedi: Hocam dediğiniz tır hangi çekiç galerisinde bulunuyor. Hangi şehirde bulunuyor ? Genişletmek için tıkla... Volvo galerileri: D / Germany - Nürnberg D / Germany - Osnabrück FI / Finland - Turku AT / Austria - Graz FR / France - Limoges BG / Bulgaria - Plovdiv GB / United Kingdom - London SE / Sweden - Göteborg RO / Romania - Brașov LU / Luxembourg - Luxembourg LT / Lithuania - Vilnius IT / Italy - Napoli IT / Italy - Verona PL / Poland - Wrocław
Silinen üye dedi: Hocam dediğiniz tır hangi çekiç galerisinde bulunuyor. Hangi şehirde bulunuyor ? Genişletmek için tıkla... Volvo galerileri: D / Germany - Nürnberg D / Germany - Osnabrück FI / Finland - Turku AT / Austria - Graz FR / France - Limoges BG / Bulgaria - Plovdiv GB / United Kingdom - London SE / Sweden - Göteborg RO / Romania - Brașov LU / Luxembourg - Luxembourg LT / Lithuania - Vilnius IT / Italy - Napoli IT / Italy - Verona PL / Poland - Wrocław
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 3 Mart 2021 #25 Silinen üye dedi: Scania ve Volvo denedim 730 beygir 90 görebiliyorum en fazla neden böyle seçeneklerden oynanışa gel biraz aşağı kaydırıp hız sınırlayıcısını bul ve tiki kaldır. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Scania ve Volvo denedim 730 beygir 90 görebiliyorum en fazla neden böyle seçeneklerden oynanışa gel biraz aşağı kaydırıp hız sınırlayıcısını bul ve tiki kaldır. Genişletmek için tıkla...
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.787 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #26 Dediğiniz tır bu mu acaba ? Ben almışım galiba çünkü. Hız sınırlayıcı açıkmış
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Mart 2021 #27 Silinen üye dedi: Dediğiniz tır bu mu acaba ? Ben almışım galiba çünkü. Eki Görüntüle 904522 Genişletmek için tıkla... Evet ancak ağır yük taşımayacaksanız o kadar uzun olması çok gereksiz 4x2 satın alınız.
Silinen üye dedi: Dediğiniz tır bu mu acaba ? Ben almışım galiba çünkü. Eki Görüntüle 904522 Genişletmek için tıkla... Evet ancak ağır yük taşımayacaksanız o kadar uzun olması çok gereksiz 4x2 satın alınız.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 3 Mart 2021 #28 Silinen üye dedi: Dediğiniz tır bu mu acaba ? Ben almışım galiba çünkü. Eki Görüntüle 904522 Genişletmek için tıkla... Evet bu tır ama 4x2 yap. 8x4 hızını azaltır.
Silinen üye dedi: Dediğiniz tır bu mu acaba ? Ben almışım galiba çünkü. Eki Görüntüle 904522 Genişletmek için tıkla... Evet bu tır ama 4x2 yap. 8x4 hızını azaltır.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 3 Mart 2021 #30 Silinen üye dedi: Hocam crackli oynadığım zamanlarda 140-160 hızda gidiyordum. Yok mu 140-160 hızda gidebilecek tır? Genişletmek için tıkla... Scania R veya S serisi bir tır alıp sadece motor ve şanzımanı fulleyin, rahat rahat o hızlara çıkarsınız.
Silinen üye dedi: Hocam crackli oynadığım zamanlarda 140-160 hızda gidiyordum. Yok mu 140-160 hızda gidebilecek tır? Genişletmek için tıkla... Scania R veya S serisi bir tır alıp sadece motor ve şanzımanı fulleyin, rahat rahat o hızlara çıkarsınız.