ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Bu DLC'ye bu kadar para vermek değer mi?
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 25 Şubat 2023 #2 ShadowFrye dedi: Bu DLC'ye bu kadar para vermek değer mi? Genişletmek için tıkla... Şu an kaç liradır bilmiyorum ama çok güzel bir DLC olduğunu biliyorum zamanında almıştım.
ShadowFrye dedi: Bu DLC'ye bu kadar para vermek değer mi? Genişletmek için tıkla... Şu an kaç liradır bilmiyorum ama çok güzel bir DLC olduğunu biliyorum zamanında almıştım.
strangewings Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 229 Çözümler 2 25 Şubat 2023 #3 Fiyatı şu an çok pahalı. İndirimde alınır. Ben protesto ediyorum ayrıca. Bütün dlc'leri aldım. Adamlar Rusya, balkanlar vs... her yeri yaptılar. Türkiyenin yarısı Asyaymış. Yapmıyorlar. Şaka gibi mantık. Bütün oyuncu kitleleri burada üstelik. Bundan sonra almayı düşünmüyorum.
Fiyatı şu an çok pahalı. İndirimde alınır. Ben protesto ediyorum ayrıca. Bütün dlc'leri aldım. Adamlar Rusya, balkanlar vs... her yeri yaptılar. Türkiyenin yarısı Asyaymış. Yapmıyorlar. Şaka gibi mantık. Bütün oyuncu kitleleri burada üstelik. Bundan sonra almayı düşünmüyorum.
ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 93 TL indirimde ki fiyatı.