ETS 2 için DLC önerisi

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle 100 saat oynayıp sıkılan birisi olarak soruyorum. Oyunda DLC diye alıyorum ama şehir yapısı 2 bina koyup geçmek ve sürekli aynı yollar belli bir saat sonra sıkmaya başladı. Onun için harita modu kuracaktım ama tüm DLC'ler gerekiyormuş.

Elimde iki DLC var. Fransa ile İskandinavya.

Hesap bakiyemde kasalardan 9 dolar kalmış. Sizce bir iki DLC alayım mı? Yoksa 14 gün sonra hediye olarak gelecek toplam 15-20 dolar değerinde kasalarla 9 doları birleştirip AAA oyun mu alayım?

Sizce harita modların da eğlenir miyim?

@ScaniaR730 hocam sizi de etiketliyorum, kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 100 saat oynayıp sıkılan birisi olarak soruyorum. Oyunda DLC diye alıyorum ama şehir yapısı 2 bina koyup geçmek ve sürekli aynı yollar belli bir saat sonra sıkmaya başladı. Onun için harita modu kuracaktım ama tüm DLC'ler gerekiyormuş.

Elimde iki DLC var. Fransa ile iskandinavya.

Hesap bakiyemde kasalardan 9 dolar kalmış. Sizce bir iki DLC alayım mı? Yoksa 14 gün sonra hediye olarak gelecek toplam 15-20 dolar değerinde kasalarla 9 doları birleştirip AAA oyun mu alayım?

Modsuz ETS aşırı hizli sıkan bir oyun DLC alsan bile 1 hafta icinde zaten haritayı bitirmis oluyorsun çünkü harita göründüğünden daha küçük bu yuzden hemen sıkılıyorsun. Oyunun zevkini ancak bütün DLC'leri alip 1:1 harita modlariyla oynayarak alabilirsin ve evet eger ciddi bir oyuncuysan veya multiplayer serverlarda roleplay yapabiliyorsan eglenceli olur 1:1 harita modlari oyunun kendi haritasina gore daha büyük ve o ülkenin barındırdığı kültürel şeylerle dolu o yüzden çok sıkacağını sanmiyorum zaten sadece Avrupa'nın değil Asya , Amerika ve Afrika kıtalarının bile modlari var. Ama şahsen o paraya ben oyun alırdım eğer uygun bir zamanda para butunlestirirseniz tüm DLC'leri alın ve 1:1 harita modunu kurup oynayın

Son düzenleme:
Bütün harita DLC'lerini öneririm. Bu DLC'ler yeterince eğlendirir. Aldıktan sonra ProMods ile daha devasa bir haritaya da sahip olabilirsiniz.

@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz

Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xd :) Rahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.

Eski hesabımla birlikte 40-45 dolarım varmış. (Kasalar ile)

KCD2'yi koymayı unutmuşum.

Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?

Bu yıl çıkacak Mafia veya Crimson Desert'i bekleyeyim mi?

Not: Ekran kartım RTX3060 12GB

Dosya Ekleri

• 1743777093126.png
    1743777093126.png
    495 KB · Görüntüleme: 41
  • 1743777110349.png
    1743777110349.png
    565,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 1743777138260.png
    1743777138260.png
    421,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz

Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xd :) rahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.

Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?

Bu yıl çıkacak Mafia veya Crimson Desert'i bekleyeyim mi?

Not: Ekran kartım RTX 3060 12 GB.

Bence bakiyenizi bekletin Mafia ve Crimson desert için beklendiği gibi olmazsa kingdom come 2 alın uzun oynama süresi.

@İstanbul Trip

Eski hesabımda kasaları transfer edeceğimi için 40-45 dolarım var. GTA6'yı bu yıl çıkarsa 55-60 dolara yedirmezler değil mi ?

İmkansız bence :(

@İstanbul Trip

Eski hesabımda kasaları transfer edeceğimi için 40-45 dolarım var. GTA6'yı bu yıl çıkarsa 55-60 dolara yedirmezler değil mi ?

İmkansız bence :(
gta 6 bu sene çıkmaz benim düşüncem crimson desert bekleyin o daha iyi bir oyun olucak gibi geliyor

Elimde iki DLC var. Fransa ile iskandinavya.

Detaylı DLC'lere bakın derim. Mesela greece ve West balkans. Dar sokaklar detaylı yollar viraj ve bayır ne ararsanız var. Tabii West balkans a yolu bağlamak için going east ve road to Black sea DLC'sine ihtiyacınız var. AAA oyun almaktan vazgeçerseniz tüm DLC'leri satın alıp ProMods ile de oynayabilirsiniz. Zaten tahjmini 2-3aya scandinavia DLC'si büyük bir güncelleme geçirecek. Ama yine de karar sizin.

@ScaniaR730 Hocam cevabınız için teşekkürler. Going east ne tam olarak, satın alımda bulamadım. Rica etsem linkini atabilir misiniz? ProMods'ta yollar ve şehirler ne durumda? Otoyolda düz gitmek artık sıkıyor, şehirlerde cabası. Birde siz mod yükleyip, oynuyor musunuz?

@UmutMelihAkyol hocam beğeni attınız ama fikrinizi de merak ediyorum.

@NNUE değerli hocam sizin de fikrinizi alabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı