Öncelikle 100 saat oynayıp sıkılan birisi olarak soruyorum. Oyunda DLC diye alıyorum ama şehir yapısı 2 bina koyup geçmek ve sürekli aynı yollar belli bir saat sonra sıkmaya başladı. Onun için harita modu kuracaktım ama tüm DLC'ler gerekiyormuş.
Elimde iki DLC var. Fransa ile iskandinavya.
Hesap bakiyemde kasalardan 9 dolar kalmış. Sizce bir iki DLC alayım mı? Yoksa 14 gün sonra hediye olarak gelecek toplam 15-20 dolar değerinde kasalarla 9 doları birleştirip AAA oyun mu alayım?
Sizce harita modların da eğlenir miyim?
@ScaniaR730 hocam sizi de etiketliyorum, kusura bakmayın.
@malpts @Damon Salvatore @Sakuya Izayoi @UmutMelihAkyol @YüzbaşıJohnPrice @Prime777 @Physchopath @ExellionTR @İstanbul Trip @Salih Gürbüz
Ben çok kararsız birisiyim bu konuda ondan hepinizi etiketledim xdrahatsız ettiklerim varsa özür dilerim. Bir daha oyun almayı düşünmüyorum, en azından uzun müddet.
Bu oyunlar dışında AAA oyunların hepsi var bende sanırım. ETS 2 DLC'leri yerine bunlardan hangisini alayım?
Bu yıl çıkacak Mafia veya Crimson Desert'i bekleyeyim mi?
Not: Ekran kartım RTX 3060 12 GB.
gta 6 bu sene çıkmaz benim düşüncem crimson desert bekleyin o daha iyi bir oyun olucak gibi geliyor@İstanbul Trip
Eski hesabımda kasaları transfer edeceğimi için 40-45 dolarım var. GTA6'yı bu yıl çıkarsa 55-60 dolara yedirmezler değil mi ?
İmkansız bence
Öncelikle 100 saat oynayıp sıkılan birisi olarak soruyorum. Oyunda DLC diye alıyorum ama şehir yapısı 2 bina koyup geçmek ve sürekli aynı yollar belli bir saat sonra sıkmaya başladı. Onun için harita modu kuracaktım ama tüm DLC'ler gerekiyormuş.
Elimde iki DLC var. Fransa ile iskandinavya.
Hesap bakiyemde kasalardan 9 dolar kalmış. Sizce bir iki DLC alayım mı? Yoksa 14 gün sonra hediye olarak gelecek toplam 15-20 dolar değerinde kasalarla 9 doları birleştirip AAA oyun mu alayım?
Sizce harita modların da eğlenir miyim?
@ScaniaR730 hocam sizi de etiketliyorum, kusura bakmayın.