normLast Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #11 arasmaras dedi: En mantıklı tercih. Bir de direksiyon setin varsa off tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Logitech direksiyon seti hayalimdi ancak acayip pahalı onu almak yerine PS5 almistim onun koluyla da fena olmuyor gene de idare ediyoruz.
arasmaras dedi: En mantıklı tercih. Bir de direksiyon setin varsa off tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Logitech direksiyon seti hayalimdi ancak acayip pahalı onu almak yerine PS5 almistim onun koluyla da fena olmuyor gene de idare ediyoruz.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.849 Çözümler 37 Yer 東京 18 Mayıs 2025 #12 normLast dedi: Logitech direksiyon seti hayalimdi ancak acayip pahalı onu almak yerine PS5 almistim onun koluyla da fena olmuyor gene de idare ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Olsun olsun ona da şükür. Şimdiden hayırlı olsun DLC'ler.
normLast dedi: Logitech direksiyon seti hayalimdi ancak acayip pahalı onu almak yerine PS5 almistim onun koluyla da fena olmuyor gene de idare ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Olsun olsun ona da şükür. Şimdiden hayırlı olsun DLC'ler.
normLast Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #13 arasmaras dedi: Olsun olsun ona da şükür. Şimdiden hayırlı olsun DLC'ler. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
arasmaras dedi: Olsun olsun ona da şükür. Şimdiden hayırlı olsun DLC'ler. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
mustafae.175765675 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri geforce rtx 4050 AMD Ryzen 7 8845HS w/ Radeon 780M Graphics Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #14 Yunanistan DLC bence şu an en iyi DLC'lerden en detaylısı ve bayağı bir yollarıyla sokaklarıyla türkiyeyide andırıyor yabancılık çekmiyorum ben
Yunanistan DLC bence şu an en iyi DLC'lerden en detaylısı ve bayağı bir yollarıyla sokaklarıyla türkiyeyide andırıyor yabancılık çekmiyorum ben