Çözüldü ETS 2 için en iyi ayarlar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Yakın zamanda ETS 2 için bir direksiyon almıştım. Fakat sistemim düşük olduğu için ancak bütün ayarları düşüğe çektiğim zaman 50-60 FPS alabiliyorum. Bu da çok sinir bozucu bir durum. Sizden istediğim kendi sistemim için en iyi ayarı bana bulup söylemeniz. Aşağıda sistem bilgilerimi görüyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.

RAM: 4 GB 1600 MHz.
Ekran kartı: 512 MB VRAM.
İşlemci: 2.0 GHz.

Çözüm
Sistem bilgilerin tam olarak ne?

RAM'in DDR3. Belli.

Ekran kartının ve İşlemcinin modeli ne?

Her ayarı Düşüğe al. Devre dışıya değil, düşüğe.

1080p monitör kullanıyorsan ekstra kolay FPS boost için çözünürlük ayarını %75 yapabilirsin.
Öncelikle merhabalar. Yakın zamanda ETS 2 için bir direksiyon almıştım. Fakat sistemim düşük olduğu için ancak bütün ayarları düşüğe çektiğim zaman 50-60 FPS alabiliyorum. Bu da çok sinir bozucu bir durum. Sizden istediğim kendi sistemim için en iyi ayarı bana bulup söylemeniz. Aşağıda sistem bilgilerimi görüyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.

RAM: 4 GB 1600 MHz.
Ekran kartı: 512 MB VRAM.
İşlemci: 2.0 GHz.

Experience üzerindeki ayarlar yalan. Öncelikle aynalardan başla aynaları kapat. Ölçeklemeyi düşür ama %125 'in altına inme sakın. Kayıtlarda 1,901 saat oynamış gözüküyorum. Senin makina baya eski gibi görünüyor, tam modlelerini yazmamışsın ama 512 MB VRAM gerçekten eski bir ekran kartına sahip olduğunun kanıtı. Sonrasında gölgeler, HDR ve renk düzenlemeden kırpabilirsin.

1080p monitör kullanıyorsan ekstra kolay FPS boost için çözünürlük ayarını %75 yapabilirsin.
Öyle bir bilgisayarda 1080p monitör olduğunu hiç sanmıyorum. 😁

Olabilecek en düşük ayarlara çekin, ölçekleme ayarı özellikle oyun performansına etki edecektir, onu da uygun bir seviyeye ayarlayın. İnternette biraz araştırırsanız grafik ayarlarını izin verilenden daha fazla düşürmenizi sağlayacak rehberler veya videolar bulabilirsiniz.

Evet D
Sistem bilgilerin tam olarak ne?

RAM'in DDR3. Belli.

Ekran kartının ve İşlemcinin modeli ne?

Her ayarı Düşüğe al. Devre dışıya değil, düşüğe.

DDR3
Ekran kartı R4, işlemci R6 6070
720p monitör var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı