6 697548 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 96 29 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de tekerlek için DLC satın alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Euro Truck Simulator 2 - Michelin fan pack. Euro Truck Simulator 2 - Goodyear tyres pack. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Arkadaşlar merhaba. ETS 2 de tekerlek için DLC satın alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım? Euro Truck Simulator 2 - Michelin fan pack. Euro Truck Simulator 2 - Goodyear tyres pack.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Aslında ses ve yol tutuşu dışında farkları yok. Ben ikisini de kullanıyorum ama dış görünümünden genel de good year tercih ediyorum.
Aslında ses ve yol tutuşu dışında farkları yok. Ben ikisini de kullanıyorum ama dış görünümünden genel de good year tercih ediyorum.
6 697548 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 96 29 Ekim 2023 #4 M3HM3TY dedi: Aslında ses ve yol tutuşu dışında farkları yok. Ben ikisini de kullanıyorum ama dış görünümünden genel de good year tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. ses ve yol tutuşlarında nasıl bir fark var anlatabilir misiniz ?
M3HM3TY dedi: Aslında ses ve yol tutuşu dışında farkları yok. Ben ikisini de kullanıyorum ama dış görünümünden genel de good year tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. ses ve yol tutuşlarında nasıl bir fark var anlatabilir misiniz ?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 697548 dedi: Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ses ve yol tutuşlarında nasıl bir fark var anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama michellin lastikler biraz daha iyi yol tutuyor ve daha az ses çıkartıyorlar gibi geldi.
697548 dedi: Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ses ve yol tutuşlarında nasıl bir fark var anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama michellin lastikler biraz daha iyi yol tutuyor ve daha az ses çıkartıyorlar gibi geldi.