aynali_martin44 Centipat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 641 Makaleler 1 19 Mart 2025 #11 Fifacı İcardi dedi: ETS 2 lt ve trzpro sitelerinden mod indirebilirsiniz sürümünüz ile indireceğiniz modun sürümü aynı olması lazım çalışması için. Genişletmek için tıkla... benimde bu konuyu açma nedenim ets2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması
Fifacı İcardi dedi: ETS 2 lt ve trzpro sitelerinden mod indirebilirsiniz sürümünüz ile indireceğiniz modun sürümü aynı olması lazım çalışması için. Genişletmek için tıkla... benimde bu konuyu açma nedenim ets2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 637 Yer Madrid 19 Mart 2025 #12 aynali_martin44 dedi: Benim de bu konuyu açma nedenim ETS2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması Genişletmek için tıkla... Google arama kısmına oynadığınız sürüm ile istediğiniz araba modunu yazıp bulabilirsiniz.
aynali_martin44 dedi: Benim de bu konuyu açma nedenim ETS2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması Genişletmek için tıkla... Google arama kısmına oynadığınız sürüm ile istediğiniz araba modunu yazıp bulabilirsiniz.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 19 Mart 2025 #13 aynali_martin44 dedi: benimde bu konuyu açma nedenim ets2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması Genişletmek için tıkla... Ets2world üzerinden indiriyorum. Orası genelde uyumlu oluyor. Tavsiye ederim. Yukarıda linkini bırakmışlar zaten
aynali_martin44 dedi: benimde bu konuyu açma nedenim ets2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması Genişletmek için tıkla... Ets2world üzerinden indiriyorum. Orası genelde uyumlu oluyor. Tavsiye ederim. Yukarıda linkini bırakmışlar zaten
Albatross1881 Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 12500h,Nvidia RTX 3050Tİ Victus 15 Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #14 aynali_martin44 dedi: benimde bu konuyu açma nedenim ets2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması Genişletmek için tıkla... hocam en büyük mod siteleri bunlar olduğu için daha çeşitli mod olan bir site bulmanız imkansıza yakın
aynali_martin44 dedi: benimde bu konuyu açma nedenim ets2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması Genişletmek için tıkla... hocam en büyük mod siteleri bunlar olduğu için daha çeşitli mod olan bir site bulmanız imkansıza yakın
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 19 Mart 2025 #15 aynali_martin44 dedi: Benim de bu konuyu açma nedenim ETS2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması. Genişletmek için tıkla... Sitede aratma kısmı var örnek veriyorum sürümünüz 1.53, aratma kısmına 1.53 yazıdığınızda kategori seçeneği gelecek. Seçeneklerden Cars'ı seçtiğinizde yazdığınız sürüme uygun araç modları çıkacak.
aynali_martin44 dedi: Benim de bu konuyu açma nedenim ETS2lt gibi sitelerde aradığım araçların uyumlu sürümünü bulması çok zor olması. Genişletmek için tıkla... Sitede aratma kısmı var örnek veriyorum sürümünüz 1.53, aratma kısmına 1.53 yazıdığınızda kategori seçeneği gelecek. Seçeneklerden Cars'ı seçtiğinizde yazdığınız sürüme uygun araç modları çıkacak.