ETS 2 için müzik önerileri

PolarXP

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 6 Core 12 Threads 38MB Cache
MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX
Corsair 16GB Vengeance 5200mhz CL40 DDR5 RAM
GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit
Adata Legend 850 Lite 1TB 5000-3200MB PCIe Gen4x4 M.2 SSD
MSI MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE PSU
DeepCool LE520 RGB 240 mm Sıvı Soğutucu
XPG Lander 500 4 Fanlı ATX
Meslek
Serbest
Merhaba, ETS 2 de yaklaşık olarak 20 tane şarkı indirmişim radyoya ama dinledikçe sıkılıyorum. Cem Karaca, kazım koyuncu gibi eski sanatçıların müziklerinden öneri yapabilirseniz çok sevinirim.

Ben kendi memleketimin yöresel müziklerini dinlemeyi çok severim ve tercih ederim. Sizde bu şekilde yapabilirsiniz. Ek olarak; müzikleri ETS2'ye aktarıp oradan dinlerseniz oyundaki kaza yapma ihtimalinizde azalır sürekli durdurmaya ihtiyacınız olmaz.

Nerdeysen, sigara, nilüfer, dönsen bile, Kamuran Akkor'un tüm şarkıları, olmadı yar. En çok dinlediğim genelde bunlar ayrıca Farazi ve Kayra'nın parçalarını dinleyebilirsiniz çok başarılılar.

Ben kendi memleketimin yöresel müziklerini dinlemeyi çok severim ve tercih ederim. Sizde bu şekilde yapabilirsiniz. Ek olarak; müzikleri ETS 2'ye aktarıp oradan dinlerseniz oyundaki kaza yapma ihtimalinizde azalır sürekli durdurmaya ihtiyacınız olmaz.

Teşekkürler, benim memleketimde öne çıkan çok fazla sanatçı yok ve bana da hitap etmiyorlar. İndirdiğim müzikleri oyuna atıp oradan dinliyorum.

Neredeysen, sigara, nilüfer, dönsen bile, kamuran Akkor'un tüm şarkıları, olmadı yar. En çok dinlediğim genelde bunlar ayrıca farazi ve Kayra'nın parçalarını dinleyebilirsiniz çok başarılılar.

Çok teşekkürler bir göz atacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı