Y YiğitAslan0 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Dün arkadaşımla ETS 2'de otobüs moduyla oynayacaktık, ikimiz de aynı otobüs modunu indirdik. Konvoy açtık ama uyumsuz diyor.
Dün arkadaşımla ETS 2'de otobüs moduyla oynayacaktık, ikimiz de aynı otobüs modunu indirdik. Konvoy açtık ama uyumsuz diyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.363 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 YiğitAslan0 dedi: Dün arkadaşımla ETS 2'de otobüs moduyla oynayacaktık, ikimiz de aynı otobüs modunu indirdik. Konvoy açtık ama uyumsuz diyor. Genişletmek için tıkla... Eğer birden fazla mod varsa aynı sıra ile modları eklemeniz lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
YiğitAslan0 dedi: Dün arkadaşımla ETS 2'de otobüs moduyla oynayacaktık, ikimiz de aynı otobüs modunu indirdik. Konvoy açtık ama uyumsuz diyor. Genişletmek için tıkla... Eğer birden fazla mod varsa aynı sıra ile modları eklemeniz lazım diye biliyorum.
KS KS Y YiğitAslan0 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: Eğer birden fazla mod varsa aynı sıra ile modları eklemeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... denedimde olmadı Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Eğer birden fazla mod varsa aynı sıra ile modları eklemeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... denedimde olmadı