ETS 2 için Q8200 vs E8400

Hocam beğendim geçtim daha ne uzatıyorsunuz ki?

Evet bugün Q8200 yerine E8400 takıp ETS 2'yi açtım. Oyunda Q8200 ile ortalama 30-35 FPS aldığım yolda E8400 ile 40-45 FPS almaya başladım. Ortalama olarak 10 FPS artış sağladı. Takdir edersiniz ki düşük sistemler için bu önemli bir fark. @Lee Yubin hocamın dediği gibi oyun işlemcinin tek çekirdeğine yükleniyor.

Hocam beğendim geçtim daha ne uzatıyorsunuz ki?
Yok hocam, kötü anlamda söylemedim. Sadece sözlerimi rastgele söylemediğimi göstermek istedim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın .
Evet bugün Q8200 yerine E8400 takıp ETS 2'yi açtım. Oyunda Q8200 ile ortalama 30-35 FPS aldığım yolda E8400 ile 40-45 FPS almaya başladım.
Bu siteye göre tekli çekirdek gücünde %20 daha fazla E8400. Ama bu kadar da FPS farkı olacağını düşünmemiştim açıkçası

Bu siteye göre tekli çekirdek gücünde %20 daha fazla E8400. Ama bu kadar da FPS farkı olacağını düşünmemiştim açıkçası
Ben de ummuyordum bu kadar açıkçası ama beklediğimden iyi çıktı maşallah. Diğer kurulu oyunlarda bir fark yaratır mı diye baktım. Tomb Raider'da bir fark olmadı. Zaten en çok sistem harcayan oyun ETS 2 bende. O yüzden E8400 ile devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…