ETS 2 için ReShade önerisi

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, umarım gününüz güzel geçmiştir 😀bu konuda ücretli ve ücretsiz ReShade önerilerinizi bekliyorum ETS 2 için.

ReShade dönemi eskide kaldı artık.
Ücretli sürümü bayağı üst düzey. Ayrıca yanlış bilmiyorsam her pazar ücretsiz deneme şansı var. En azından önümüzde pazar için bu teklif geçerli.

İyi sosyaller, umarım gününüz güzel geçmiştir 😀bu konuda ücretli ve ücretsiz ReShade önerilerinizi bekliyorum ETS 2 için.

Şu adamın kullandığı preset. Ama Snowymoon olmadan pek bir espirisi yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
ReShade dönemi eskide kaldı artık.
Ücretli sürümü bayağı üst düzey. Ayrıca yanlış bilmiyorsam her pazar ücretsiz deneme şansı var. En azından önümüzde pazar için bu teklif geçerli.
Konuya bakmayı unutmuşum. ReShade biraz öyle oldu da snowymoon ile birleştiren oluyordu alttaki video da olduğu gibi o yüzden yine de ReShade istiyordum.

Hocam sana DC'den ücretli bir reshade preseti atayım dur :)
Şu adamın kullandığı preset. Ama Snowymoon olmadan pek bir espirisi yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gördüm hocam teşekkürler 😀

Şu adamın kullandığı preset. Ama snowymoon olmadan pek bir espirisi yok.

Hocam grafikleri nasıl bu düzeye çıkarabiliriz? Snowymoon PNG ve ReShade kurdum ama hiç bu seviyeye çıkamadım.

Hocam grafikleri nasıl bu düzeye çıkarabiliriz? Snowymoon PNG ve ReShade kurdum ama hiç bu seviyeye çıkamadım.
Hocam bu ücretli bir reshade preseti. Dc den atayım diyorum pek sayın modlarımız özelden dosya paylaşmayın diye ban atıyor.

Konu açıp burada dosyayı paylaşayım dedim ona da 2 kez izin vermediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı