ETS 2 için ucuz DLC önerisi

• Konuyu başlatan Kroxe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 705

Kroxe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ETS 2 DLC önerisi istiyorum, aslında fazla oynayan biri değilim fakat zam gelir diye 1-2 DLC alayım diyorum. Böyle ucuzundan tavsiye ettiğiniz DLC var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. ETS 2 DLC önerisi istiyorum, aslında fazla oynayan biri değilim fakat zam gelir diye 1-2 DLC alayım diyorum. Böyle ucuzundan tavsiye ettiğiniz DLC var mı?

Tüm DLC'leri zevklidir. Sizin tercihiniz önemli burada. Bir bakımdan sonra hepsi aynı gelebilir normaldir. Bakın DLC'lere ve fiyatlara hangisi hem fiyat hem ülkeler olarak ilginizi çekiyorsa ya da tırlar olarak her neyse işte alın kafanıza göre.

Tüm DLC'leri zevklidir. Sizin tercihiniz önemli burada. Bir bakımdan sonra hepsi aynı gelebilir normaldir. Bakın DLC'lere ve fiyatlara hangisi hem fiyat hem ülkeler olarak ilginizi çekiyorsa ya da tırlar olarak her neyse işte alın kafanıza göre.

Map DLC'si almak istiyorum aslında önerdiğiniz var mı?

Map DLC'si almak istiyorum aslında önerdiğiniz var mı?

Ben şahsen Black sea DLC'sini severim. İtalya, Fransa, scandınavıa DLC'leri de güzeldir. West balkansı da seviyorum ama o pahalı biraz. Zaten bunlar dışında pek de seçenek yoktu diye hatırlıyorum.

Black Sea, Going East. West Balkans en iyi DLC olsada pahalı şuan ama bütçenize uyarsa West Balkans kesinlikle tavsiye ederim. Ama West Balkans'ı sonra alırım derseniz harita bütünlüğü açısından Going East ve Black Sea iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı