T Talhaozturks Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 15 21 Haziran 2020 #1 ETS 2 ile ETS 2017 Pro aynı mıdır? Microsoft Store Da ETS 2017 Pro yazıyor da Google'de de ETS 2 çıkıyor. Bu iki oyun aynı mıdır?
ETS 2 ile ETS 2017 Pro aynı mıdır? Microsoft Store Da ETS 2017 Pro yazıyor da Google'de de ETS 2 çıkıyor. Bu iki oyun aynı mıdır?
TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 21 Haziran 2020 #2 Talhaozturks dedi: ETS 2 ile ETS 2017 Pro aynı mıdır? Microsoft Store Da ETS 2017 Pro yazıyor da Google'de de ETS 2 çıkıyor. Bu iki oyun aynı mıdır? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen farklı. Yapımcıları aynı değil. Çakma gibi bir şey. Steam'den alın tertemiz olsun. Yaz indirimleriyle 10 tl civarına düşüyor. Artı 0 Eksi
Talhaozturks dedi: ETS 2 ile ETS 2017 Pro aynı mıdır? Microsoft Store Da ETS 2017 Pro yazıyor da Google'de de ETS 2 çıkıyor. Bu iki oyun aynı mıdır? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen farklı. Yapımcıları aynı değil. Çakma gibi bir şey. Steam'den alın tertemiz olsun. Yaz indirimleriyle 10 tl civarına düşüyor.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #3 Sanırım bundan bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ETS 2017 Pro dediğiniz oyun bir mobil oyun. Bilgisayardaki ETS 2 ile alakası yoktur. Artı 0 Eksi
Sanırım bundan bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ETS 2017 Pro dediğiniz oyun bir mobil oyun. Bilgisayardaki ETS 2 ile alakası yoktur.
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #4 Dragneel.99 dedi: Sanırım bundan bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ETS 2017 Pro dediğiniz oyun bir mobil oyun. Bilgisayardaki ETS 2 ile alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... O ETS değil TRUCK Simulatör. Mobil oyun o. Artı 0 Eksi
Dragneel.99 dedi: Sanırım bundan bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ETS 2017 Pro dediğiniz oyun bir mobil oyun. Bilgisayardaki ETS 2 ile alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... O ETS değil TRUCK Simulatör. Mobil oyun o.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #5 Berat Efe Sanır dedi: O ETS değil TRUCK Simulatör. Mobil oyun o. Genişletmek için tıkla... Ben de ondan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Berat Efe Sanır dedi: O ETS değil TRUCK Simulatör. Mobil oyun o. Genişletmek için tıkla... Ben de ondan bahsediyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Haziran 2020 #6 SCS Software'in ETS2'si sadece PC'de vardır. Mobilde yok. Mobilde ki oyunların hepsi çakma. Önermiyorum oynamanızı. İlla telefonda ETS2 oynamak istiyorsanız Steam Link veya GeForce Now kullabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SCS Software'in ETS2'si sadece PC'de vardır. Mobilde yok. Mobilde ki oyunların hepsi çakma. Önermiyorum oynamanızı. İlla telefonda ETS2 oynamak istiyorsanız Steam Link veya GeForce Now kullabilirsiniz.