Yavuz Selim78828 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #1 Oyunda böyle hata alıyorum nedeni nedir? Ayrıca oyunda birden çökme yaşandı ve hesabım gitti, bu hata yüzünden midir?
Oyunda böyle hata alıyorum nedeni nedir? Ayrıca oyunda birden çökme yaşandı ve hesabım gitti, bu hata yüzünden midir?
Aybars Ulusoy Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını silince düzelir Artı 0 Eksi
KS KS Yavuz Selim78828 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #3 Aybars Ulusoy dedi: Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını silince düzelir Genişletmek için tıkla... peki ne işe yarıyor ne için hata alıyorum? Artı 0 Eksi
Aybars Ulusoy dedi: Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını silince düzelir Genişletmek için tıkla... peki ne işe yarıyor ne için hata alıyorum?
Aybars Ulusoy Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 Büyük ihtimal yüklediğin bir mod ile alakalı Aybars Ulusoy dedi: Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını silince düzelir Genişletmek için tıkla... Dosyayı sildikten sonra oyun dosyaların bütünlüğüne de doğrula yazmayı unutmuşum Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal yüklediğin bir mod ile alakalı Aybars Ulusoy dedi: Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını silince düzelir Genişletmek için tıkla... Dosyayı sildikten sonra oyun dosyaların bütünlüğüne de doğrula yazmayı unutmuşum