Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Euro Truck Simulator 2'ye girerken bu hatayı alıyorum neden olabilir? Çözümü nedir? Hata şu.
Çözüm Merthella 11 Kasım 2020 Emreex0 dedi: Euro Truck Simulator 2'ye girerken bu hatayı alıyorum neden olabilir? Çözümü nedir? Hata şu. Eki Görüntüle 733390 Genişletmek için tıkla... Şimdi Euro Truck Simulator 2 açıksa öncelikle hemen kapatın, daha sonra Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını komple sil, ve oyunu tekrar yeniden başlat, bakalım sorun halen devam ediyor'mu ve/veya düzelmişmi.
Emreex0 dedi: Euro Truck Simulator 2'ye girerken bu hatayı alıyorum neden olabilir? Çözümü nedir? Hata şu. Eki Görüntüle 733390 Genişletmek için tıkla... Şimdi Euro Truck Simulator 2 açıksa öncelikle hemen kapatın, daha sonra Steam/SteamApps/common/ETS2/bin/x64/plugins dosyasını komple sil, ve oyunu tekrar yeniden başlat, bakalım sorun halen devam ediyor'mu ve/veya düzelmişmi.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #2 Oyununuz korsan mı? Artı 0 Eksi
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #3 Berkay058 dedi: Oyununuz korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam'dan aldım. Artı 0 Eksi
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #4 Oyun kopyası falan yazınca korsan zannettim. Bilemiyorum hocam daha önce bu hatayı görmedim. Artı 0 Eksi
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #5 Berkay058 dedi: Oyun kopyası falan yazınca korsan zannettim. Bilemiyorum hocam daha önce bu hatayı görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk defa karşılaştım Save dosyası yapmıştım ondan olabilir mi dedim sildi yine aynı hata. Artı 0 Eksi
Berkay058 dedi: Oyun kopyası falan yazınca korsan zannettim. Bilemiyorum hocam daha önce bu hatayı görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk defa karşılaştım Save dosyası yapmıştım ondan olabilir mi dedim sildi yine aynı hata.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #6 Hocam save dosyasını sildikten sonra dosyaları doğrulayın belki düzelir. Aklıma hiç çözüm gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #7 Berkay058 dedi: Hocam Save dosyasını sildikten sonra dosyaları doğrulayın belki düzelir. Aklıma hiç çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
Berkay058 dedi: Hocam Save dosyasını sildikten sonra dosyaları doğrulayın belki düzelir. Aklıma hiç çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam sağ olun.
RoqqoT Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 81 11 Kasım 2020 #8 Emreex0 dedi: Euro Truck Simulator 2'ye girerken bu hatayı alıyorum neden olabilir? Çözümü nedir? Hata şu. Eki Görüntüle 733390 Genişletmek için tıkla... Oyunu açarken herhangi bir yardımcı program mı kullandınız? Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Euro Truck Simulator 2'ye girerken bu hatayı alıyorum neden olabilir? Çözümü nedir? Hata şu. Eki Görüntüle 733390 Genişletmek için tıkla... Oyunu açarken herhangi bir yardımcı program mı kullandınız?
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #9 RoqqoT dedi: Oyunu açarken herhangi bir yardımcı program mı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir yardımcı program yok ama hangi programlar örnek verir misiniz? Artı 0 Eksi
RoqqoT dedi: Oyunu açarken herhangi bir yardımcı program mı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir yardımcı program yok ama hangi programlar örnek verir misiniz?
RoqqoT Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 81 11 Kasım 2020 #10 Emreex0 dedi: Hayır herhangi bir yardımcı program yok ama hangi programlar örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tırın hızını farklı bir ekranda gösteren vs. Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Hayır herhangi bir yardımcı program yok ama hangi programlar örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tırın hızını farklı bir ekranda gösteren vs.