aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 21 Şubat 2023 #1 ETS 2 İndirime girerek 150 TL'den 37,25 TL'ye düştü almak istiyorsanız alabilirsiniz.
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 21 Şubat 2023 #2 DLC'leri almadıktan sonra yavan kalıyor. Bu arada bu konu dün zaten açılmış. Yeni konu açmadan önce kontrol ederseniz iyi olur.
DLC'leri almadıktan sonra yavan kalıyor. Bu arada bu konu dün zaten açılmış. Yeni konu açmadan önce kontrol ederseniz iyi olur.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 21 Şubat 2023 #3 All The Way dedi: DLC'leri almadıktan sonra yavan kalıyor. Bu arada bu konu dün zaten açılmış. Yeni konu açmadan önce kontrol ederseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bana mail geldiği gibi paylaştım. Yeni geldi sanıyordum.
All The Way dedi: DLC'leri almadıktan sonra yavan kalıyor. Bu arada bu konu dün zaten açılmış. Yeni konu açmadan önce kontrol ederseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bana mail geldiği gibi paylaştım. Yeni geldi sanıyordum.