ETS 2 indirime girer mi?

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ETS 2 almayı düşünüyorum tekrardan zam gelmeden.
Bildiğim kadarıyla 25 Eylül 2 Ekim arası Steam'de indirim olacak ama hangi oyunlar olduğunu bilmiyorum.
Sizce ETS 2 yarın indirime girer mi?

Bildiğim kadarıyla 25 Eylül 2 Ekim arası Steam'de indirim olacak ama hangi oyunlar olduğunu bilmiyorum.

Birkaç yıl önce 15 TL'ye almıştım. 300 TL olmuş indirime girse bile bence en az 200 TL olur diye düşünüyorum.

Kış indiriminde girer. Zamanında bedava sayılacak fiyatlara kampanya yaptılar.

• SHMUP Festivali: 25 Eylül - 2 Ekim
  • Next Fest: 9-16 Ekim
  • Steam Çığlık Festivali'nin (Cadılar Bayramı) Dönüşü: 26 Ekim - 2 Kasım (ayrıntılı bilgi yakında paylaşılacak)
  • Sonbahar İndirimi: 21-28 Kasım (büyük mevsimsel indirim)
  • Kış İndirimi: 21 Aralık - 4 Ocak (büyük mevsimsel indirim)
Bunlar önümüzde steam indirimleri cadılar bayramında veya sonbahar indiriminde mutlaka girecektir

Birkaç yıl önce 15 TL'ye almıştım. 300 TL olmuş indirime girse bile bence en az 200 TL olur diye düşünüyorum.
İndirime girince 75 TL oluyor diye biliyorum.

Keşke önceden alsaydınız şu an 300TL olmuş ben 5-10 gün önce 70 küsur TL'ye almıştım.

Eğer öyle olursa büyük bir ihtimalle bende alırım
Kardeşim hep onun hesabındada olmasını istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…