Steam ETS 2 indirime girer mi?

Galvaniz Boru

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ETS 2 ana oyunu şu an Steam'de 10.09 dolar. Diğer lunar New year bundle %75 indirimle 5.61 dolar. Bana pakette gelen ekstra şeyler çok da lazım değil. Ana oyun indirime girer mi? Bir de Steam'den dolarla alışveriş yaparken dolar harici ekstra bir para kesiliyor mu?

Ana oyun 2 dolar civarına düşüyor indirimlerde.

İndirim tarihleri bunlar ama ben bu indirimlerde yakın tarihlerin birinde gireceğini sanmıyorum haftalık indirmlerle gelirse gelir

Tahmini ne zaman indirime girer. Steam'i çok kullanmıyorum düşerse kaçırmayayım.

Tahmini ne zaman indirime girer. Steam'i çok kullanmıyorum düşerse kaçırmayayım.
Eki Görüntüle 2416869
İndirim tarihleri bunlar ama ben bu indirimlerde yakın tarihlerin birinde gireceğini sanmıyorum haftalık indirmlerle gelirse gelir
Haftalık indirimler nasıl oluyor hocam?

Bankaya göre biraz daha fazla bir miktar para alabilir. 10 dolar 359 TL, 370 TL gibi bir miktar gidebilir. Ve ana oyun arkadaşın dediği gibi 2 dolara düşüyor fakat çok nadir 1 dolarada düşüyor ben arkadaşa öyle aldım.

İndirimi bekle bence. Bazen Steam'in indirimleri dığında SCS de kendi indirim yapıyor. İndirimlerde çok fazla düşüyor. İndirimsiz alma. Ve indirimde de 5-6 dolara essentials paketini al bence. Harici para kesme olmuyor Steam'de. Fakat her bankanın dolar kuru değişiyor. Genelde Google'dakilerden daha pahalı oluyor.

Her hafta rastgele indirimler geliyor ya onlar gibi.

Değişiyor onlar her gün kontrol etsen iyi olur.

Belirli bir günü var mı? Açayım o günlerde kontrol edeyim.
Her gün farklı bir oyun indirime girebiliyor. Fakat normal indirimler dışında ben ETS 2'nin haftalık indirimlerde 5 dolara indiği görüyorum maksimum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…