Tbuoen862 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 703 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #11 Galvaniz Boru dedi: Tahmini ne zaman indirime girer. Steam'i çok kullanmıyorum düşerse kaçırmayayım. Tahmini ne zaman indirime girer. Steam'i çok kullanmıyorum düşerse kaçırmayayım. Haftalık indirimler nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Net birşey söyleyemem ben ama sık sık indirime giriyor birkaç hafta takip et denk gelirsin. mx999 dedi: Her gün farklı bir oyun indirime girebiliyor. Fakat normal indirimler dışında ben ETS 2'nin haftalık indirimlerde 5 dolara indiği görüyorum maksimum. Genişletmek için tıkla... 2.52 dolara almıştım birkaç ay önce.
Galvaniz Boru dedi: Tahmini ne zaman indirime girer. Steam'i çok kullanmıyorum düşerse kaçırmayayım. Tahmini ne zaman indirime girer. Steam'i çok kullanmıyorum düşerse kaçırmayayım. Haftalık indirimler nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Net birşey söyleyemem ben ama sık sık indirime giriyor birkaç hafta takip et denk gelirsin. mx999 dedi: Her gün farklı bir oyun indirime girebiliyor. Fakat normal indirimler dışında ben ETS 2'nin haftalık indirimlerde 5 dolara indiği görüyorum maksimum. Genişletmek için tıkla... 2.52 dolara almıştım birkaç ay önce.