etstr123 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 71 16 Şubat 2019 #1 Görüntüdeki sorun var ETS 2'yi açarken, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2019
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 16 Şubat 2019 #2 Steamdan dosyaların bütünlüğünü kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
KS KS etstr123 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 71 16 Şubat 2019 #3 Paytak Penguen dedi: Steamdan dosyaların bütünlüğünü kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değil. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Paytak Penguen dedi: Steamdan dosyaların bütünlüğünü kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değil.
darkiroNNN Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2019 #4 Sosyal'de genelde Crack oyunlara yardımcı olunmuyor. Orijinal öneriliyor. İndirimde 10 TL'ye iniyor oyun indirim kovalayıp alabilirsin. Artı 0 Eksi
Sosyal'de genelde Crack oyunlara yardımcı olunmuyor. Orijinal öneriliyor. İndirimde 10 TL'ye iniyor oyun indirim kovalayıp alabilirsin.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2019 #5 İlk önce bu bir sorun değil. Orijinal alırsanız zaten bu sorunları yaşamazsınız. Ayrıca forumda korsana destek yok. Artı 0 Eksi
İlk önce bu bir sorun değil. Orijinal alırsanız zaten bu sorunları yaşamazsınız. Ayrıca forumda korsana destek yok.
KS KS etstr123 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 71 19 Şubat 2019 #6 Silinen üye dedi: Bu srounu nasıl çözeriz diye sormuştum ama Genişletmek için tıkla... KaraKartalw dedi: İlk önce bu bir sorun değil. Orijinal alırsanız zaten bu sorunları yaşamazsınız. Ayrıca forumda korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız bu sorunu nasıl çözebilirim resimdeki sorunu korsan oyunla MP oynamak istiyorum demedim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu srounu nasıl çözeriz diye sormuştum ama Genişletmek için tıkla... KaraKartalw dedi: İlk önce bu bir sorun değil. Orijinal alırsanız zaten bu sorunları yaşamazsınız. Ayrıca forumda korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız bu sorunu nasıl çözebilirim resimdeki sorunu korsan oyunla MP oynamak istiyorum demedim.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 19 Şubat 2019 #7 Korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Satın alıp orijinal bir şekilde oynayın, hata alırsanız yeni konu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Satın alıp orijinal bir şekilde oynayın, hata alırsanız yeni konu açabilirsiniz.