Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.769 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Oyunda Tekirdağ'da garaj aldım. Onlara Volvo en ucuz araba aldım. Kron'e konteyner dorse aldım. Uzun yol seviye Full, adr, Full olmak üzere ama ya iş bulamıyor ya da sürekli zararına iş yapıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar. Oyunda Tekirdağ'da garaj aldım. Onlara Volvo en ucuz araba aldım. Kron'e konteyner dorse aldım. Uzun yol seviye Full, adr, Full olmak üzere ama ya iş bulamıyor ya da sürekli zararına iş yapıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.063 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #2 Seviyesi düşüktür. Seviyesi yükselince toparlar.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.769 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Seviyesi düşüktür. Seviyesi yükselince toparlar. Genişletmek için tıkla... Seviye puanı 3 yüksek ama hocam. 0.5 seviyesinde işe almıştım.
Silinen üye dedi: Seviyesi düşüktür. Seviyesi yükselince toparlar. Genişletmek için tıkla... Seviye puanı 3 yüksek ama hocam. 0.5 seviyesinde işe almıştım.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.063 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #4 Yeniçocuk dedi: Seviye puanı 3 yüksek ama hocam. 0.5 seviyesinde işe almıştım. Genişletmek için tıkla... 3.0 ise daha düşük. 10'a kadar gidiyor.
Yeniçocuk dedi: Seviye puanı 3 yüksek ama hocam. 0.5 seviyesinde işe almıştım. Genişletmek için tıkla... 3.0 ise daha düşük. 10'a kadar gidiyor.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.486 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 Değerli yük veya uzun yol verirseniz daha çok para getirecektir ve seviyesi daha iyi yükselecektir.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.769 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Şubat 2022 #6 Silinen üye dedi: 3.0 ise daha düşük. 10'a kadar gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim 5 olması lazım. Uzun yol, adr Full, değerli yük bitmek üzere. Kaptan.S dedi: Değerli yük veya uzun yol verirseniz daha çok para getirecektir ve seviyesi daha iyi yükselecektir. Genişletmek için tıkla... Uzun yol> adr > değerli yük > tam zamanında teslimat > ekonomik diye yapıyordum.
Silinen üye dedi: 3.0 ise daha düşük. 10'a kadar gidiyor. Genişletmek için tıkla... Benim 5 olması lazım. Uzun yol, adr Full, değerli yük bitmek üzere. Kaptan.S dedi: Değerli yük veya uzun yol verirseniz daha çok para getirecektir ve seviyesi daha iyi yükselecektir. Genişletmek için tıkla... Uzun yol> adr > değerli yük > tam zamanında teslimat > ekonomik diye yapıyordum.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Şubat 2022 #7 Yeniçocuk dedi: Seviye puanı 3 yüksek ama hocam. 0.5 seviyesinde işe almıştım. Genişletmek için tıkla... 3 baya düşük benim elemanların hepsi 10 para hilesi yaparak çok kolay gelişirsin.
Yeniçocuk dedi: Seviye puanı 3 yüksek ama hocam. 0.5 seviyesinde işe almıştım. Genişletmek için tıkla... 3 baya düşük benim elemanların hepsi 10 para hilesi yaparak çok kolay gelişirsin.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.769 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Şubat 2022 #8 EREN SATAR dedi: 3 bayağı düşük benim elemanların hepsi 10 para hilesi yaparak çok kolay gelişirsin. Genişletmek için tıkla... Hile yapmak istemiyorum hocam. ETS 2 ve ATS var başka oyun kültürüm yok ve PC kaldırmaz.
EREN SATAR dedi: 3 bayağı düşük benim elemanların hepsi 10 para hilesi yaparak çok kolay gelişirsin. Genişletmek için tıkla... Hile yapmak istemiyorum hocam. ETS 2 ve ATS var başka oyun kültürüm yok ve PC kaldırmaz.
deathhand Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 14 Şubat 2022 #9 Bizim şoförlerde hep boş dönüp duruyorlar. Adamları besliyorum resmen. Ben olmasam tırlar dahil hepimiz açız
Bizim şoförlerde hep boş dönüp duruyorlar. Adamları besliyorum resmen. Ben olmasam tırlar dahil hepimiz açız
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.769 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Şubat 2022 #10 deathhand dedi: Bizim şoförlerde hep boş dönüp duruyorlar. Adamları besliyorum resmen. Ben olmasam tırlar dahil hepimiz açız Genişletmek için tıkla... Sinır oluyorum zaten hasarsız malı teslim edemiyorum. -4500€ nedir ya. Benim 3 Full mazot param.
deathhand dedi: Bizim şoförlerde hep boş dönüp duruyorlar. Adamları besliyorum resmen. Ben olmasam tırlar dahil hepimiz açız Genişletmek için tıkla... Sinır oluyorum zaten hasarsız malı teslim edemiyorum. -4500€ nedir ya. Benim 3 Full mazot param.