Merhaba ETS MP oynuyorum işlemci %20 %50 arası gidiyor RAM %50 %75 arası GPU ise %99 nasıl işlemciye yük veririm?
İyi birşey degil ama tam performans böyle alabiliyorsun.Sen işlemcinin genel kullanımına baktığın için fark etmiyorsundur ama o oyun zaten işlemciyi sömürüyor. Tüm çekirdeklerin kullanımlarını aç ve özellikle CPU 1 ve CPU 2 kullanımlarına bak, %90'ları zorladığını göreceksin. Ayrıca işlemcinin çok kullanılması iyi bir şey değildir.
Dediğim yüzdelere de bi baksana MP'deyken.İyi birşey degil ama tam performans böyle alabiliyorsun.
Nasıl bakacağım ben işlemcimin derecesini falan bilmiyorum ekran kartım yok ama görev yöneticisinde gpu 37 derece falan boştaDediğim yüzdelere de bi baksana MP'deyken.
MSI Afterburner ile bakacaksın. CPU'nun tüm çekirdeklerinin kullanım değerlerini aç.Nasıl bakacağım ben işlemcimin derecesini falan bilmiyorum ekran kartım yok ama görev yöneticisinde gpu 37 derece falan boşta
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.