7 750861 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 107 6 Temmuz 2024 #11 max 200 veririm valla sadcece vites olduğu için, 2. elde olur
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #12 750861 dedi: Max 200 veririm vallahi sadcece vites olduğu için, 2. elde olur Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata anca 2. el bakabilirsiniz F310 var o da zaten 200 lira değil.
750861 dedi: Max 200 veririm vallahi sadcece vites olduğu için, 2. elde olur Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata anca 2. el bakabilirsiniz F310 var o da zaten 200 lira değil.
7 750861 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 107 6 Temmuz 2024 #13 FeritS0 dedi: Hocam o fiyata anca 2. el bakabilirsiniz F310 var o da zaten 200 lira değil. Genişletmek için tıkla... 2. el atabilirmisin link değilde model orjinal felan farketmez
FeritS0 dedi: Hocam o fiyata anca 2. el bakabilirsiniz F310 var o da zaten 200 lira değil. Genişletmek için tıkla... 2. el atabilirmisin link değilde model orjinal felan farketmez
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #14 750861 dedi: 2. el atabilir misin link değil de model Orijinal falan fark etmez Genişletmek için tıkla... Hocam öyle benim atmama gerek yok sizde internete 200 TL gamepad yazın kafanıza göre alın benim bildiğim gamepad yok. Benim atmama gerek yok çünkü bilmiyorum dediğim gibi. F310 da zaten ikinci el 400 liradan başlıyor. 750861 dedi: 2. el atabilir misin link değil de model Orijinal falan fark etmez Genişletmek için tıkla... GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bir tane buldum bence al geç bu fiyata zor bulunur. Son düzenleme: 6 Temmuz 2024
750861 dedi: 2. el atabilir misin link değil de model Orijinal falan fark etmez Genişletmek için tıkla... Hocam öyle benim atmama gerek yok sizde internete 200 TL gamepad yazın kafanıza göre alın benim bildiğim gamepad yok. Benim atmama gerek yok çünkü bilmiyorum dediğim gibi. F310 da zaten ikinci el 400 liradan başlıyor. 750861 dedi: 2. el atabilir misin link değil de model Orijinal falan fark etmez Genişletmek için tıkla... GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bir tane buldum bence al geç bu fiyata zor bulunur.
7 750861 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 107 6 Temmuz 2024 #15 hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et klavye fare joystick kullanmak için bu işlemi yapmışta bende bu dosya yok ne yapabilirim video eski, artık gerek kalmadı mı 3 unu ayar yapmadan kullanabiliyor muyum
hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et klavye fare joystick kullanmak için bu işlemi yapmışta bende bu dosya yok ne yapabilirim video eski, artık gerek kalmadı mı 3 unu ayar yapmadan kullanabiliyor muyum
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #16 750861 dedi: hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et klavye fare joystick kullanmak için bu işlemi yapmışta bende bu dosya yok ne yapabilirim video eski, artık gerek kalmadı mı 3 unu ayar yapmadan kullanabiliyor muyum Genişletmek için tıkla... artık ona gerek kalmaz joystick kullanılıyor bu joystick ayarı yapıyor sanırım.
750861 dedi: hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et klavye fare joystick kullanmak için bu işlemi yapmışta bende bu dosya yok ne yapabilirim video eski, artık gerek kalmadı mı 3 unu ayar yapmadan kullanabiliyor muyum Genişletmek için tıkla... artık ona gerek kalmaz joystick kullanılıyor bu joystick ayarı yapıyor sanırım.
7 750861 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 107 6 Temmuz 2024 #17 profilesi buldum hocam Ets klasorundeymis alinca takip bu ayari yapicam ardindan xpadderden tus atayip oyundan vites ayarini yapicam
profilesi buldum hocam Ets klasorundeymis alinca takip bu ayari yapicam ardindan xpadderden tus atayip oyundan vites ayarini yapicam