Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Haziran 2024 #1 Kendime özel alttaki gibi yazı eklemek istiyorum. Bilgisi olan var mı?
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Topluluktan mod olarak indiriyorsunuz bunları.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2024 #3 Arda Türkcü dedi: Topluluktan mod olarak indiriyorsunuz bunları. Genişletmek için tıkla... + olarak topluluk dışı mod indirmeniz pek tavsiye etmem. Eskiden güvenilirdi fakat virüs oranları ETS 2 modlarında arttı.
Arda Türkcü dedi: Topluluktan mod olarak indiriyorsunuz bunları. Genişletmek için tıkla... + olarak topluluk dışı mod indirmeniz pek tavsiye etmem. Eskiden güvenilirdi fakat virüs oranları ETS 2 modlarında arttı.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Haziran 2024 #4 Arda Türkcü dedi: Topluluktan mod olarak indiriyorsunuz bunları. Genişletmek için tıkla... Hangi mod ben bulamadım bu modu. Muhterem Musti dedi: Artı olarak topluluk dışı mod indirmeniz pek tavsiye etmem. Eskiden güvenilirdi fakat virüs oranları ETS 2 modlarında arttı. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim önceden indiriyordum Kaspersky virüs falan bulmuyordu şu an çoğunda virüs uyarısı falan veriyor artık Steam dışı indirmiyorum.
Arda Türkcü dedi: Topluluktan mod olarak indiriyorsunuz bunları. Genişletmek için tıkla... Hangi mod ben bulamadım bu modu. Muhterem Musti dedi: Artı olarak topluluk dışı mod indirmeniz pek tavsiye etmem. Eskiden güvenilirdi fakat virüs oranları ETS 2 modlarında arttı. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim önceden indiriyordum Kaspersky virüs falan bulmuyordu şu an çoğunda virüs uyarısı falan veriyor artık Steam dışı indirmiyorum.
ensomg Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 Bunlar Local mod kendiniz yapabilirsiniz
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Temmuz 2024 #6 ensomg dedi: Bunlar local mod kendiniz yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl ve nereden yapacağımı bilmiyorum.
ensomg dedi: Bunlar local mod kendiniz yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl ve nereden yapacağımı bilmiyorum.
ensomg Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 Racoon dedi: Nasıl ve nereden yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Racoon dedi: Nasıl ve nereden yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #8 ensomg dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim sağ olun.
ensomg dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim sağ olun.