Aynı sorundan muzdarip ben de konu açmıştım ama elle tutulur cevap çıkmadı. Çözümü yok; oyunu silip tekrar kurdum, sürücüler güncel, kurduktan sonra dosya taraması yaptım Steam'den. Bir halta yaramadı oyunu bıraktım.
Donanımsal bir problem yok kanka. SCS ile alakalı bir durum. Texture paketleri uyuşmuyor herhalde veya ne bileyim? Tekrar kurmak değiştirmediyse tekrar bakmak hiç iş yapmaz söyleyeyim.
Donanımsal bir problem yok kanka. SCS ile alakalı bir durum. Texture paketleri uyuşmuyor herhalde veya ne bileyim? Tekrar kurmak değiştirmediyse tekrar bakmak hiç iş yapmaz söyleyeyim.
Merhaba. Bende de olmuştu bu sorun hatta aynısı diyebilirim. Bir şekilde çözdüm ama konularıma bakayım bulursam atayım. Belki çözülür ya da fikir edinirsiniz.
İkimiz sorunu aynı değil o zaman bro. Dediğim gibi kökünü kazıdım tık yok. Neyse bir dahaki sefere konu açarken birkaç çözüm dene ondan sonra aç vakit kaybetmemiş olursun.
Merhaba. Bende de olmuştu bu sorun hatta aynısı diyebilirim. Bir şekilde çözdüm ama konularıma bakayım bulursam atayım. Belki çözülür ya da fikir edinirsiniz.