O opucukkus Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 430 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı 1650 ti Anakart hp İşlemci i5 10300h Dertlenip oyuna girdim yarım saat oynadıktan sonra kaza yaptım oyun böyle oldu. Daha çok dert sahibi olduk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dertlenip oyuna girdim yarım saat oynadıktan sonra kaza yaptım oyun böyle oldu. Daha çok dert sahibi olduk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O opucukkus Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 430 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #11 Cruella dedi: Sürücüyü DDU ile silip WHQL kurmuşum ve Steam doğrula yapmışım o zamanda. Düzelmiş sorun. Genişletmek için tıkla... Steamde doğrulama yaptım 7 eksik dosya buldu. Garanti olsun diye sildim geri yükledim oyunu. Artı 0 Eksi
Cruella dedi: Sürücüyü DDU ile silip WHQL kurmuşum ve Steam doğrula yapmışım o zamanda. Düzelmiş sorun. Genişletmek için tıkla... Steamde doğrulama yaptım 7 eksik dosya buldu. Garanti olsun diye sildim geri yükledim oyunu.
Cruella Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık Teknisyeni 15 Mart 2023 #12 Çözüldü: ETS 2 ekran pikselleşiyor Merhaba, ETS 2 oyunundaki yenilenen salzburg dağ yolunda yolculuğa çıkacaktım fakat ekteki fotoğraflarda göründüğü gibi. Adlandıramadığım bir görüntü oluyor. Sürücü son sürüm WHQL. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: ETS 2 ekran pikselleşiyor Merhaba, ETS 2 oyunundaki yenilenen salzburg dağ yolunda yolculuğa çıkacaktım fakat ekteki fotoğraflarda göründüğü gibi. Adlandıramadığım bir görüntü oluyor. Sürücü son sürüm WHQL. www.technopat.net