3 3R3Nn Decapat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama ETS 2 MP de kar modunu kapatıp belgelerim kısmındanda sildim ama bu beyaz şeyler hâlâ yağıyor ve cama tutunmuyor. Yağmur gibi silecekler ile silinmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20210312_211541.jpg 184,3 KB · Görüntüleme: 137 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama ETS 2 MP de kar modunu kapatıp belgelerim kısmındanda sildim ama bu beyaz şeyler hâlâ yağıyor ve cama tutunmuyor. Yağmur gibi silecekler ile silinmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
Cruella Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık Teknisyeni 21 Aralık 2022 #11 hetsari dedi: Tab menüden ayarlar kısmına gel. Season effect adında bir ayar var. Onu kapat. Genişletmek için tıkla... Bu net cümleyi yazdığın için teşekkürler. Kör oluyordum az kalsın 27 inc olunca monitör. Artı 0 Eksi
hetsari dedi: Tab menüden ayarlar kısmına gel. Season effect adında bir ayar var. Onu kapat. Genişletmek için tıkla... Bu net cümleyi yazdığın için teşekkürler. Kör oluyordum az kalsın 27 inc olunca monitör.