ETS 2 Kasma Sorunu

Buğraa_2001

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8400
Ekran kartı: GT 1030
8 GB RAM
1-2 ay önceye kadar oyunu çok rahat oynuyordum fakat şimdilerde hangi ayarda olursa olsun bir kasma mevcut. Sorunu bir türlü çözemedim. Format atmayı da denedim olmadı oyun içerisinde iken görev yöneticisinde gördüğüm kadarı ile yüksek ekran kartı kullanımı var ve oyun seslerinde sanki bilgisayarda aşırı zorlanma varmış gibi kesilme oluyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8400
Ekran kartı: GT 1030
8 GB RAM
1-2 ay önceye kadar oyunu çok rahat oynuyordum fakat şimdilerde hangi ayarda olursa olsun bir kasma mevcut. Sorunu bir türlü çözemedim. Format atmayı da denedim olmadı oyun içerisinde iken görev yöneticisinde gördüğüm kadarı ile yüksek ekran kartı kullanımı var ve oyun seslerinde sanki bilgisayarda aşırı zorlanma varmış gibi kesilme oluyor. Lütfen yardım edin.

Oyununuz orijinal mi ? Son zamanlarda oyuna mod eklemesi yaptınız mı ve sisteminiz 64 bit ise oyunu 64 bit, 32 bit ise 32 bit çalıştırmayı denediniz mi ?

Oyununuz orijinal mi ? Son zamanlarda oyuna mod eklemesi yaptınız mı ve sisteminiz 64 bit ise oyunu 64 bit, 32 bit ise 32 bit çalıştırmayı denediniz mi ?
Oyunum orijinal mod eklemesi yaptım ancak ondan olabileceğini düşündüğüm için kaldırıp tekrar kurdum çözülmedi
Bugun sabah eski ekran kartimi takip denedim her hangi bir sorun yasamiyorum sadece gt 1030 ekran kartimda sorun yaratiyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı