ETS 2 kasmayan sürüm önerisi

GTR R35 NISMO

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

ASUS RX 9060 XT OC 16GB

ASUS Prime B650M-R

32GB (2x16GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz

Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD

XIGMATEK Master X II Pro + 750W 80+ PSU

ASUS VG27AQL3A 27" 180Hz WQHD IPS

Zyxel NWD-7605 (Wi-Fi) + ASUS BT-540 (Bluetooth)
Merhaba! Bilgisayarıma ETS 2 son sürüm olan 1.46 yükledim. Ama çok kastı. Halbuki sistemim minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. Bunun nedeni nedir? Ve önerdiğiniz sürüm nedir? Sistemimi yazdım. Oradan bakarsınız.

Merhaba! Bilgisayarıma ETS 2 son sürüm olan 1.46 yükledim. Ama çok kastı. Halbuki sistemim minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. Bunun nedeni nedir? Ve önerdiğiniz sürüm nedir? Sistemimi yazdım. Oradan bakarsınız.

Minimum sistem gereksinimleri demek zaten 20-30 FPS verecek sistem demek. Normal yani. Sisteminiz nedir tam olarak?

Dostum,"MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMİ"ni karşılıyorsun. Yani "ÖNERİLEN SİSTEM GERKSİNİMİ"ni karşılamıyorsun. Ondan dolayı kasması normal.

Intel Core i5 5200-U 2.4GHz-2.4GHz
Intel HD Graphics 5500
8 GB RAM

Dostum,"minimum sistem gereksinimi"ni karşılıyorsun. Yani "önerilen sistem gerksinimi"ni karşılamıyorsun. Ondan dolayı kasması normal.

Önerilenlerde de sadece işlemci birazcık düşük kalıyor. Önerdiğin bir sürüm var mı peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı