ETS 2 kayıt dosyası başka oyuna nasıl taşınır?

Prometheus09

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, DLC fiyatları malum uçtu gitti. Steam'deki save dosyamı malum yollardan indirdiğim oyuna atmak istiyorum. Direkt kopyalayıp denedim ama başarılı olamadım. Bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilr mi?

Arkadaşlar merhaba, DLC fiyatları malum uçtu gitti. Steam'deki save dosyamı malum yollardan indirdiğim oyuna atmak istiyorum. Direkt kopyalayıp denedim ama başarılı olamadım. Bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilr mi?
Ben korsanda oynayıp save dosyamı Belgelerim'e kaydettiriyorum, Steam versiyonunu açınca kaldığım yerden devam ediyorum ama DLC'siz. Hem korsanını, hem orijinalini oynuyorum yani. Sende tam tersi bir durum var ama Belgelerim'e kaydolmuyor sanırım save dosyan. Steam Cloud'a mı kaydediyor?

steam cloud'a kaydetmeyi kapat. sonrasında orjinal oyuna gir ve bir kayıt al, tekrardan kapat. belgelerim>euro truck simulator 2>profiles yoluna kaydedilmiş olacak. burdaki 4V1CS3EA tarzı büyük harfli ve sayılı klasörlerin her biri profillerin. istediğin gibi başka bir arkadaşınla paylaşabilir, profiles klasörüne yeni saveler kurabilirsin. bu arada malum yollardan kurduğun oyun için başka bir yere profil atmana gerek yok. dediğim gibi belgelerde çıktıktan sonra ikisindede kullanılır olacak.

C:\Users\guney\OneDrive\Belgeler\Euro Truck Simulator 2\profiles

Bu dediğim yere gel profiles klasöründeki save dosyasını yeni indireceğin oyuna koy.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı