ETS 2 kayıt dosyası virüslü mü?

qqcharles

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba YouTube'dan ETS 2 save'i indirmiştim çoğu kişi yorumlara virüslü yazmış virüslü mü bakabilir misiniz?

Not Kaspersky ile tam tarama yaptım ve Kaspersky ile dosyayı tarattım. Filescan. IO linki FileScan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video.

@Sultan Süleyman

Son düzenleme:
Ets 2 dosyalarını virüs olarak algılar mı bilmiyorum fakat çoğu kişi virüslü demişse bir şey vardır diye düşünüyorum.
Hocam indirme linkinde reklamlar da olabilir onlara basmışlar da olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim.

Çünkü direkt dosyayı indirdiğimde o kadar tarattım bazıları iyi demiş bazıları da sistemi yavaşlattı demiş.

Yok virüslü değil bende de aynı save dosyası var ama daha sorunsuz bir save için sıfır save dosyası açıp linkteki TS saveedit programını yükleyerek kendi save nizi 2 dakika içinde fulleyebilirsiniz.

Dosyada packer var paketlenmiş dosya muhtemel bu yüzden suspicious olarak algılamış filescan
Zaten belirtmiş software packing diye
Ben anlamadığım için sormuştum hocam bir de yorumlara bakınca muhtemelen öyle yazan kisiler orada ki reklamlara basmış olabilir ama bilemedim kaspersky ile de tam tarama yapmıştım.

Merhaba YouTube'dan ETS 2 save'i indirmiştim çoğu kişi yorumlara virüslü yazmış virüslü mü bakabilir misiniz?

Not Kaspersky ile tam tarama yaptım ve Kaspersky ile dosyayı tarattım. Filescan. IO linki FileScan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video.

@Sultan Süleyman

Virüslü değil. Aynı dosyayı bende kullanıyorum. Tehlike yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı