Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 Fıratt10 dedi: Yorumlarda virüslü diyenleri göremedim. Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yorumları sıralama ölçütünden en yeniye alın biraz aşağı kaydırın. Fıratt10 dedi: Yorumlarda virüslü diyenleri göremedim. Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Fıratt10 dedi: Yorumlarda virüslü diyenleri göremedim. Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yorumları sıralama ölçütünden en yeniye alın biraz aşağı kaydırın. Fıratt10 dedi: Yorumlarda virüslü diyenleri göremedim. Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #12 qqcharles dedi: Yorumları sıralama ölçütünden en yeniye alın biraz aşağı kaydırın. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Zararlı bir dosya olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, problem yaşamadım.
qqcharles dedi: Yorumları sıralama ölçütünden en yeniye alın biraz aşağı kaydırın. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Zararlı bir dosya olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, problem yaşamadım.
Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 Fıratt10 dedi: Şimdi gördüm. Zararlı bir dosya olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yazanlar orada dosya indir kısmında reklamlara basmış olabilirler diye düşünüyorum.
Fıratt10 dedi: Şimdi gördüm. Zararlı bir dosya olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yazanlar orada dosya indir kısmında reklamlara basmış olabilirler diye düşünüyorum.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #14 qqcharles dedi: Muhtemelen yazanlar orada dosya indir kısmında reklamlara basmış olabilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Yine de şüpheleniyorum diyorsanız AV gözetimi altında tutabilirsiniz sistemi.
qqcharles dedi: Muhtemelen yazanlar orada dosya indir kısmında reklamlara basmış olabilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Yine de şüpheleniyorum diyorsanız AV gözetimi altında tutabilirsiniz sistemi.