ETS 2 klavye mi yoksa direksiyon seti ile mi oynanmalı?

275713

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar sizce hangisiyle zevki çıkıyor? Klavye ile mi? Yoksa direksiyonla mı? Ben klavye ile sürüyorum direksiyonla daha mı zevki çıkar siz neyle oynuyorsunuz? Bunu neden sordun diye soran arkadaşlar direksiyon seti malum pahalı fare ile oynamak daha zevkli diye söyleyenler var siz ne önerirsiniz?

Arkadaşlar sizce hangisiyle zevki çıkıyor? Klavye ile mi? Yoksa direksiyonla mı? Ben klavye ile sürüyorum direksiyonla daha mı zevki çıkar siz neyle oynuyorsunuz?
Kalitesiz direksiyon ise klavye. Kaliteli ise direksiyon tabii. Paraniz yoksa mouse ile de cok guzel oluyor. Mouse kullanin bence.

Bende direksiyon seti yok ama net direksiyon hocam ya, merve özbey açıp direksiyonu çevirmek ayrı his verir bence

Direksiyon seti ile oynamak aşırı keyifli güzel bir monitör falan varsa saatlerce sürebiliyorsun. Ama kalitesizse farenin alttaki lazer kısmına deodorant kutusu koyarak direksiyon benzeri bir şeyler yapabilirsin öylede güzel oluyor.

Soru mu bu tabiikide direksiyon seti, ama kaliteli olmak şartıyla .
Tabii ki kötü soru olabilir küsurüma bakmayın kaliteli direksiyonlar çok pahalı olduğu için kafam karıştı hocam haliyle sizden tavsiye almak istedim fare ile oyna diyen var siz ne önerirsiniz?
Laptop kullanıcısıyım hocam ama yakında PC alabilirim. Güzel fikriniz içinde teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…