Arkadaşlar sizce hangisiyle zevki çıkıyor? Klavye ile mi? Yoksa direksiyonla mı? Ben klavye ile sürüyorum direksiyonla daha mı zevki çıkar siz neyle oynuyorsunuz? Bunu neden sordun diye soran arkadaşlar direksiyon seti malum pahalı fare ile oynamak daha zevkli diye söyleyenler var siz ne önerirsiniz?
Arkadaşlar sizce hangisiyle zevki çıkıyor? Klavye ile mi? Yoksa direksiyonla mı? Ben klavye ile sürüyorum direksiyonla daha mı zevki çıkar siz neyle oynuyorsunuz?
Direksiyon seti ile oynamak aşırı keyifli güzel bir monitör falan varsa saatlerce sürebiliyorsun. Ama kalitesizse farenin alttaki lazer kısmına deodorant kutusu koyarak direksiyon benzeri bir şeyler yapabilirsin öylede güzel oluyor.
Tabii ki kötü soru olabilir küsurüma bakmayın kaliteli direksiyonlar çok pahalı olduğu için kafam karıştı hocam haliyle sizden tavsiye almak istedim fare ile oyna diyen var siz ne önerirsiniz?
Direksiyon seti ile oynamak aşırı keyifli güzel bir monitör falan varsa saatlerce sürebiliyorsun. Ama kalitesizse farenin alttaki lazer kısmına deodorant kutusu koyarak direksiyon benzeri bir şeyler yapabilirsin öylede güzel oluyor.