Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Kasım 2021 #1 Merhabalar konsol üzerinde Ç harfi yapamıyorum katoviçe şehrine ışınlanacağım ama Ç harfi tuşuna basınca nokta çıkıyor konsolda nasıl Ç harfi yazabilirim.
Merhabalar konsol üzerinde Ç harfi yapamıyorum katoviçe şehrine ışınlanacağım ama Ç harfi tuşuna basınca nokta çıkıyor konsolda nasıl Ç harfi yazabilirim.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 17 Kasım 2021 #2 Şehirlerin İngilizce isimlerini yazman gerekiyor. Katowice veya sadece Kato yazsan yeterlidir.
halfhead Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 704 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2021 #3 Not defterinden "ç" harfini kopyalayıp yapıştırabilirsin. Maalesef konsolda Türkçe harfler çalışmıyor.
Not defterinden "ç" harfini kopyalayıp yapıştırabilirsin. Maalesef konsolda Türkçe harfler çalışmıyor.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Kasım 2021 #4 Arkadaşlar konsoldan gün geri alma şansı var mı peki? Set time komutunu geriye alma olarak kullanayım dedim ertesi güne atti.
Arkadaşlar konsoldan gün geri alma şansı var mı peki? Set time komutunu geriye alma olarak kullanayım dedim ertesi güne atti.
halfhead Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 704 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2021 #5 Yeniçocuk dedi: Arkadaşlar konsoldan gün geri alma şansı var mı peki? Set time komutunu geriye alma olarak kullanayım dedim ertesi güne atti. Genişletmek için tıkla... Hocam konsoldan kod değilde belki kaydı önceki güne alabilirsiniz? Ama ilerlemeleriniz o saatte neyse o olacak.
Yeniçocuk dedi: Arkadaşlar konsoldan gün geri alma şansı var mı peki? Set time komutunu geriye alma olarak kullanayım dedim ertesi güne atti. Genişletmek için tıkla... Hocam konsoldan kod değilde belki kaydı önceki güne alabilirsiniz? Ama ilerlemeleriniz o saatte neyse o olacak.